Puolukka juustokakku uunissa

Peitä leivinpaperilla, kun kakku on ollut uunissa 30 min, jotta pinta ei tummu liikaa. Anna juustokakun jäähtyä rauhassa vuoassaan ja siirrä jääkaappiin. Korvaa pohjan piparit digestivekekseillä ja puolukat mustikoilla, jos. Murskaa näkkileivät monitoimikoneessa tai laita ne tukevaan muovipussiin ja nuiji murusiksi esimerkiksi kaulimella.

Tee puolukkajuustokakku mieluiten päivää ennen tarjoamista.

Poimi puolukat talteen: leivo herkullinen puolukkatorttu!

Puolukka juustokakku uunissa

Paista 175- asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes täyte asettuu ja saa kauniin. Pirteän syyskakun pohja tehdään näkkileivästä. Paistettava puolukkajuustokakku, valmistusaika n. Juustokakun makumaailmaakaan ei tarvinnut kauaa miettiä. Testailin viime vuonna puolukka -suklaabrownies-paloja ja yhdistelmä toimi niin.

Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja, Makeaa-leivontablogin pitäjä ja leivontakirjailija Liisa Westerberg näyttää, miten juustokakku leivotaan.

Kakkumonsterin joulu: luukku 23: puolukka

Puolukka juustokakku uunissa

Yleensä käytän uunissa tekemääni juustokakkuun kananmunan. Harva voi vastustaa uunissa pehmeäksi paistunutta juustokakkua. Tässä versiossa täytettä maustaa appelsiini. Vaihtelun vuoksi uunissa paistettua juustokakkua. Puolukat ja piparkakut vievät.

Digestive keksejä 6 rkl sulatettua voita 2 rkl sokeria. Liittyy Kinuskikissan reseptiin: Appelsiinijuustokakku uunissa. Tunnisteet: juustokakku, kakku, puolukka. Karpalot ja kinuski sopivat myös hyvin yhteen, mutta itse pidän enemmän puolukoista. Uunissa paistettavat juustokakut ovat kermaisen. Metsiemme supermarja puolukka antaa täytteeseen vahvan maun ja. Juustokakkujen klassikko on uunissa kypsennettävä New York Cheesecake. Rapean keksireunan pitelemä täyteläinen juustokakku on superherkullista sellaisenaan tai marjakastikkeen seurassa.

Uunissa kypsennettävä juustokakku, joka sopii gluteenia vältteleville. Katri M julkaisi reseptin Gluteeniton juustokakku, cheesecake.

Appelsiinijuustokakku uunissa

Puolukka juustokakku uunissa

Kookoskerman lisäksi käytin täytteessä soijarahkaa, joka hyytyy uunissa. Paistaa 200 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Juhlien suloisimmat juustokakut valmistetaan muffinivuokiin – näitä pieniä. Paista 170° asteisessa uunissa noin viisi minuuttia. Ripottele päälle puolukat ja vadelmat. Puolukka -valkosuklaa juustokakku.

Ilman uunia valmistuvat nämä värikkäät kakut puolukasta, luumusta ja lakasta. Paista pohjaa uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuutin ajan.