Kastetilaisuus kukat

Esikoisen ristiäiset oli kesällä, jolloin poimittiin kukat itse. Nyt olisi sitten kuopuksen (tyttö) ristiäiset, eikä mulla ole hajuakaan, millaisia kukkia. Kaste voidaan suorittaa vaikkapa kotikirkossa ja juhlia voi jatkaa esim. Vierailija: "Pitääkö olla joku asetelma vai kimppu vai yksittäinen kukka?

Ja pitääkö olla ruusu vai käykö esim.

Mitä kukkia teillä ollut ristiäisissä?

Kastetilaisuus kukat

Tässä kansiossa on erilaisia ristiäisiin tehtyjä kukka -asetelmia ja kransseja. Millaiset kukat teillä on ollut ristiäisissä? Muistilista ristiäisiin – sanokaas mitä uupuu? Kenen "kuuluu" tuoda lahja ristiäisiin?

Vinkkejä ja neuvoja ristiäisiin? Ristiäiset kotona, vinkkejä kaipaan 12. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.

Ideoita ja kuvia ristiäisjuhlan koristeisiin

Kastetilaisuus kukat

Kaste on kristityn elämän tärkein kirkollinen toimitus, jossa hänestä tulee kristitty. Pienokaisen kaste – tai nimiäispäivää kaunistaa usein herkkä kukka -asetelma tai – kimppu. Viherlandian leikkokukkaosastolla valmistetaan näitä. Ihastuttavat kakkukoristeet, juhlatilan somisteet ja kattaustarvikkeet ristiäisiin ja nimiäisiin. Verkkokaupassamme nopea 1-3 vrk toimitusaika. Vähän vinkkejä kaipaisin poikavauvan kastepöydän kukka valintaan? Millaisia kukkia teillä on ollut kaste ja kahvipöydässä?

Lahjakortti ja kukat eivät ole mitenkään yleinen muistaminen ristiäisistä, joten on ehkä parempi keksiä jotain muuta. Kastepöydällä oli kynttilöiden lisäksi myös näin ihana kukka -asetelma liljoista ja gerberoista. Toivoin kyseisiä kukkia, koska ne ovat minun. Valitse kukat vuodenajan mukaan. Voit laittaa esille myös lapsen valokuvia tai hänen vanhempiensa ja isovanhempiensa vauvakuvia. Kaste on seurakunnan juhla, jossa kastettava liitetään seurakunnan jäseneksi.

Maljan voi asettaa pienelle kastepöydälle, jolle voi laittaa myös kukkia sekä. Juhlat ovat kirkon seurakuntasalissa, pitääkö hommata kukkia tai muuta? Meillä oli kastetilaisuus kirkossa, kastemalja oli sellanen.

Ristiäiset tytölle i ristiäiskoristeet i ristiäisten koristelu i tyttövauva

Kastetilaisuus kukat

Päätä, pidätkö kastetilaisuuden vain perheen kesken vai kutsutko juhlaan laajemmin. Kysy kukkia varatessasi, paljonko kuljetukset maksavat – säästyneellä. Kaste suoritettiin pienessä kappelissa Vanhan Pappilan sisällä, mikä oli. Kaste perustuu ylösnousseen Kristuksen kirkolleen antamaan tehtävään, joka on.