Ohjaustangon asento

Oisko tiimiläisillä kertoo mitään vinkkejä tohon tangojen… eikun ohjaustangon asentoon. Mulle vittuiltiin eilen Tehotankilla oman stongan. Pyörän käyttöönoton yhteydessä kannattaa säätää satulan ja ohjaustangon asento itselle sopivaksi. Säätö tarvitsee tehdä vain kerran oikean ajoasennon.

Ohjaustangon korkeus ja etäisyys.

Maantiepyörän kahvojen asento

Ohjaustangon asento

Tässä asennossa kyynärpäidesi tulisi olla hiukan taipuneena, ei täysin suorana. Aihe: Maantiepyörän kahvojen asento. Haluatko siirtää kahvoja tangossa, vai haluatko ohjaustankoa ylöspäin? Aloittelijan ajoasento-ongelma 9. Maantiefillaristi taistelee ajoasennon kanssa.

Taaempi asento suosii isojen välitysten käyttöä pienemmillä pyörityksillä.

Pyörän satula voi aiheuttaa tunnottomuutta naisille

Ohjaustangon asento

Jos polvesi osuus tankoon, tarvitset pidemmän ohjaustangon kannattimen tai. Joissakin tapauksissa jos kuski ei. Jos haluaa ajaa pystysuorassa asennossa, niin kannattaa hankkia. Ajoasento täytyy seuraavasti säätää oikeaksi satulan ja ohjaustangon säätämisellä. Maantiepyörän ajoasentoa voidaan lähteä säätämäään kunhan satulan paikka on ensin määritetty.

Asennolla on merkitystä sekä jaksamiseen että ajomukavuuteen. Tulosten perusteella merkittävimmäksi tekijäksi nousi ohjaustangon asento. Naiset, joiden pyörän ohjaustanko oli satulaa alempana, kokivat enemmän painetta. Paljon pyöräilyä harrastava liikkuja tietää, että pyörän ohjaustangon. Satulan siirtäminen ja satulan kaltevuuden säätö. Kilpapyöräilijät valitsevat tehokkaamman ja aerodynaamisemman asennon laskemalla ohjaustankoa. Meiltä ohjaustangot maasto-, maantie-, triathlon-, retki- sekä kaupunkipyöriin. On muistettava, että retkeily- ja puolikilpapyörien ohjaustangon liian.

Vääntynyt ohjaustanko haittaa tasapainoista pyörän käsittelyä. Ja sitten käänsin stongan päät "Arto Panttila 80":s" asentoon (eli tangon päät miltei alas sojottamaan).

Pyörän satula on harvoin oikealla korkeudella

Ohjaustangon asento

Tällöin se kääntää väkisin kuskin. Moottoripyörän ajoasentoa voidaan parantaa useilla tavoilla. Helpoiten tämä onnistuu ohjaustangon asentoa tai itse tankoa vaihtamalla. Säädä ohjaustanko ja ohjainkannatin itsellesi. Välilyöntinäppäimen tulee asettua hieman ohjaustangon yläpuolelle. Hyvän ergonomisen asennon saamiseksi näppäimistön etureunan tulee olla. Jos ei, pyydä jälleenmyyjäsi vaihtamaan niitä.

KX450 on kehitetty ja rakennettu vain yksi tavoite mielessä: saattaa kuskimme seisomaan korkeimmalla korokkeella. Yli 40-vuotisen ja perinteikkään. Strider-potkupyörän rakenne antaa lapselle miellyttävän asennon potkutteluun: satula on. Pikalukoilla satulan ja ohjaustangon korkeutta voi muuttaa helposti.

Nelisuuntainen säädettävyys (satulan korkeus, satulan asento, ohjaustangon korkeus, ohjaustangon asento ) varmistavat hienosäätöisen ja sopivan ajoasennon. Tavoiteltu tekninen ratkaisu oli mitata ohjaustangon ja rungon asentoa kumpaankin kiinnitetyllä 9 DOF –liikeanturilla sekä paikkaa ja nopeutta GPS- anturilla.