Kodin putkimies lattiakaivo

Suihkun lattiakaivon muoviritilänhän täytyy saada pois. Kodin Putkimies on pahinta mahdollista myrkkyä ympäristölle. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Voiko suihkun lattiakaivon avata jollain putkimies-aineella vai.

Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt?

Näin puhdistat lattiakaivon

Mun lattiakaivo meni tukkooon ja huoltoyhtiiö tuli avaamaan sellaisella aineella kuin:Tuomas rae. Mitä kaapeista löytyvää voi käyttää kodin putkimiehen tilalla. Kaikki kokeiltu, mutta vesi jää. Sopii hyvin tukosten ennaltaehkäisyyn.

Lattiakaivon ja viemärin avaus voidaan tehdä kotikonstein tai ammattilaisen toimesta. Katso milloin putkimiehen apuun turvautuminen kannattaa. Miten lattiakaivon puhdistus olisi vähemmän ällöttävää?

Mr muscle kodin putkimies 1l viemärinavaaja

Siisteysekspertti neuvoo: näin koti pysyy aina järjestyksessä. Huonosti vetävien tiskialtaiden, lavuaarien ja lattiakaivojen avaamiseen on. Tehoaine natriumhydroksidin avulla se. Minulla on aivan mahdoton lattiakaivo kylpyhuoneessa. En tiedä putkista tai lattiakaivoista mitään, mutta itse tsiikaisin sinne kaivoon ja. En oikein jaksa uskoa että " kodin putkimies " auttaa tuohon mutta ei siitä.

Jos kodin putkimies ei enää tehoa. Sellaista ainetta ei ole vielä keksittykään että se täydellisesti sen röörin puhdistaisi. Mekaaninen puhdistus on ainoa keino. Oon huomannut että suihkun aikana lattiakaivo vetää aika huonosti vettä, ja nyt tilanne. Johan tulis kalliiks jos pitäs putkimies palkata lattiakaivoja putsaileen:). Kodin putkimies ja muut vastaavat tuotteet ovat ensisijainen valintani.

Lopuksi lattiakaivon ympäristön pesu vanhalla tiskiharjalla ja. Ellei tietotaito riitä, on paikalle syytä tilata putkimies. Ongelma on kuitenkin ratkennut sillä, että putkimies nostaa lattiakaivon hajulukosta asukkaan hiuksista kertyneen kasan, joka on aiheuttanut.

Suomalaiset laiminlyövät yksinkertaisen huoltotoimenpiteen

Lattiakaivo ja hajulukko on syytä puhdistaa säännöllisesti. Pääveden voi sulkea matkan ajaksi kodista ja loma-asunnolta silloin, kun siellä ei. Ja sitä lattiakaivoa tutkin vanhalla tiskiharjalla. Esimerkiksi MrMuscle on " kodin putkimies ", jota kaadetaan illalla lavuaariin.

Vierailija: "Meillä on kylppärin lattiakaivo ihan tukossa, vähän aikaa kun suihkuttaa vettä, se lainehtii lattialla. Avasin viemärinsuojan ja kokeilin. Koska lattiakaivo ei reagoinut perusteelliseen pesuun millään tavalla. Mennyt jo yksi pullo kodin putkimiestä ja harpic turbo. Hajottaa nopeasti hius-,rasva ja ruoanjäämätukkeumat altaiden putkistoista. Taloyhtiöiden remonttisopimuksiin präntätty kahden vuoden takuu johtaa harhaan, sanoo.

Varmatoimiset, helposti asennettavat, kotimaiset Merika- lattiakaivot. Lattiakaivomme ovat vuosikymmenten kokemuksen ja huolellisen. Epämiellyttävä haju ja huono virtaama kertovat siitä, että viemäri on aika puhdistaa. LVI-opettaja Sadri Beqiri ja putkimiesopiskelija. Kodin viemäritukoksiin on syynä yleensä orgaaniset jätteet tai viemäriin.

Saunan lattiakaivo ei vedä, eikä sitä saa auki (pultti muodoton ja ruostunut kiinni).