Häämenu hinta oulu

Ehkä saatte kuitenkin jotain osviittaa hinnoista tämänkin perusteella ja. Kaikki häämenut sopivat myös muihin juhliin. Hinnat on laskettu 80 tai suuremmalle henkilömäärälle. Pienemmissä tilauksissa sopimuksen mukaan.

Hinta sisältää aamiaisen ja aamusaunan. Tilat Maikkulan Kartanossa on useita juhlatiloja. Suureen juhlaan on Liiteri, johon. Saanko udella oliko minkä hintainen menu kokonaisuus teillä? Toimitusmaksu 20,00 € Oulun keskustan alueella, muuten sopimuksen mukaan. Uniresta opiskelija- ja henkilöstöravintolat sekä Uniresta Catering-palvelut Oulun alueella. Laadukkaat tarjoilut arjesta juhlaan ammattitaidolla. Monipuoliset lounaat Aaltocatering lounasravintoloissa Oulussa ja Oulunsalossa.

Menujen hintoihin sisältyy juhlatila, tarjoilu, kattaus sekä tilan siivous. Meillä järjestätte häät siis helposti. Tilat saa toki tulla koristelemaan itse etukäteen ja. Valmiita menuvaihtoehtoja löytyy catering osiosta, ja tarvittaessa menukokonaisuus voidaan räätälöidä myös. Vuokrahintaan sisältyy tilan perussiivous. Häämenu: vihersalaatti melonilla.

Tarjouspyynnöt sujuu jouhevasti sähköpostitse ja 4cateringiltä tulee hienoja menuehdotuksia, joten itse ei välttämättä tarvitse miettiä mitä tarjotaan. Menu I sisältää henkilökunnan, kun lukumäärä on väh. Oulussa papin voi pyytää mistä tahansa seurakunnasta riippumatta siitä, minkä seurakunnan jäsen on. Kanttori tulee puolestaan siitä seurakunnasta, jonka.

Hinta määräytyy pääruoan mukaan. Panostamme paljon sopivan ja maukkaan menukokonaisuuden löytämiseksi. Vieraslistan suunnittelu on tärkeää, koska menun hinta kertautuu vieraiden määrällä. Kun menu ei sisälly menun hintaan voidaan hääjuhlan ohjelma tehdä. Suutarila lounas 10:15–13:30 MA–PE (avoinna 9–14), kilohintaa ruokaa voi hakea klo 14:00. Vierailija: "Totisinta totta, häitä ei tule ainakaan normaaliin juhlatyyliin, koska raha ei riitä.

Neljä tonnia on budjetti, sillä saataisiin juhlapaikka sekä ruoka. Ravintola Rauhala pitää sisällään juhlatilat isommille ja pienemmille juhlille sekä yksityisille että yrityksille. Muista myös Rauhalan herkulliset lounaat! Villa Smeds tarjoaa teille buffet muotoisen häämenun, alkoholipitoiset juomat voitte. Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat, koska saamme tuntuvat alennukset. Jazzvintti sijaitsee Oulussa Tervatoppilan Kartanon pihapiirissä. Break Sokos Hotel Oulun Edenissä järjestät kokoukset, tapahtumat ja muut tilaisuudet helposti ja vaivatta kauniissa miljöössä.

Ei oo kokemusta mutta eiks melkeinpä sillä hinnalla jolla häät järjestää, matkusta jonnekin etelään jossa vihitään rannalla, ja sit voi lähettää. Menu Lounas Pöytävaraus Lahjakortti In english På svenska Info. Lounaan hintaan sisältyy juomat, runsas salaattipöytä sekä kahvi ja. Sadat abit juhlivat Oulun keskustassa. Varaa Koivumäen Kartanolta kokoustilat, juhlatilat sekä täyden palvelun ravintolatilaisuudet Kuopiossa. Niinistö kampanjoi Oulussa tiistaina.

Reviews "The portions are so big you eat off it for 2-3.