Turhien tavaroiden karsiminen

Miksi kotiin kertyneen roinan järkeistäminen ja turhasta luopuminen on silti. Tavaramäärän karsiminen on siis kaikin tavoin järkevää, mutta mikä meitä estää? Onko sinulla on tunne, että kaapeissasi on liikaa tavaraa, muttet tiedä mistä aloittaa karsiminen? Näillä ammattilaisten vinkeillä pääset alkuun.

Vinkkini tavaroiden karsimiseen. Turhien tavaroiden karsiminen, vapautunut tila ja siivoamisen helppous saavat aikaan euforisen tunteen, johon on helppo koukuttua.

Heitä hyvästit turhalle tavaralle – näin se onnistuu

Turhien tavaroiden karsiminen

Kun turhaa tavaraa kertyy nurkkiin niin paljon, että se alkaa aiheuttaa. Nurkkiin kertyneiden tavaroiden karsiminen voi tuntua vaikealta, mutta. Aloita turhien tavaroiden karsiminen helpoimmista tavaroista ja edetä sitten vaikeimpiin. Näin tuumaa Tavarataidot – arkijärjellä koti kuntoon -kirjan kirjoittanut. Toimiva kaava turhan tavaran karsimiseen.

Viime viikolla kerroin olevani minimalisti. Jossain vaiheessa tämä vaan selkeni mulle ja alkoi karsiminen.

Vähennä tavaraa – tässä 10 tapaa

Turhien tavaroiden karsiminen

Kaikki tälläinen turha tavara sai kyytiä ja päätyivät lehtiroskikseen. Lasten turhia leluja tuli kerättyä pari jätesäkillistä ja vietyä ne sellaisille. On hyvä kysyä itseltä aika ajoin, mikä omasta omaisuudesta tuottaa todellisuudessa iloa ja mistä voi iloisesti päästää irti. Turhasta tavarasta luopuminen keventää mieltä ja avartaa kotia. Lähtötilanne: Olen hyvä karsimaan esimerkiksi vaatteita niin, ettei kotonani. Ryhmän ideana on aloittaa turhan tavaran karsiminen. He pyrkivät karsimaan elämästään turhan hälyn, kiireen ja materian.

Heille tavara näyttäytyy taakkana, josta huolehtiminen vie liikaa. Tässä 10 kohdan lista, jonka mukaan voit käydä tavaroita läpi ja heittää rikkinäiset menemään tai kierrättää ne, myydä tai lahjoittaa turhat. Kodin turhien tavaroiden raivaus ja kierrättäminen ennen muuttopuuhien alkua. Ylimääräisten vaatteiden ja tavaroiden myyminen kirpputorilla. Tavaran karsiminen on kokonaisvaltainen prosessi. Anna Holopainen on siis viimeiset pari vuotta järjestellyt elämäänsä ja. Pihlaja itse ryhtyi karsimaan kotiaan jäätyään työstään opintovapaalle.

Hän tiesi heti, mitkä tavarat tuottivat hyvää mieltä ja saivat jäädä. Varaa kolme laatikkoa ja jaa tavarat niihin periaatteella säilytä, heitä pois ja kierrätä. Lahjavaaseja, vanhoja matkamuistoja tai turhia ostoksia ei.

Yksinkertaiset vinkit tavaroiden karsimiseen

Turhien tavaroiden karsiminen

Turhan tavaran karsiminen varmasti auttaa saavuttamaan halutun rauhan. Kodin järjesteleminen feng shuin opeilla ei toki ole mutkatonta.