Soturikissat keltahammas

Risaturkki on epätoivoinen ja anoo Keltahammasta lopettamaan parantajana olemisen. Wishkit on yksi Keltahampaan pennuista, joka kuolee. Wishkit, hänen siskonsa Hopekit ja veljensä Rikkopentu syntyvät leirin. Kirkaskukka on kahden Varjoklaanin oppilaan emo, joiden ikä on.

Hopekit (suom. Toivopentu) on pikkuinen, kermanvärinen naaraspentu, jolla on harmaa kuono ja tassut. Keltahampaan salaisuus ja Pitkätähden kosto on suomentanut Nana Sironen. Keltapentu on pieni varjoklaanilainen, joka odottaa innolla kasvamistaan isoksi. Unsubscribe from Namsku Bansku? Oliko hänellä veljiä tai sisaria? Saat kansikuvan suuremmaksi klikkaamalla. Saksan- ja norjankieliset kannet ovat mallina siitä, millaisia suomennokset tulevat olemaan.

En pitänyt koskaan Keltahampaasta mutta en sitä vihannut. Rakastan kans Leijonaroihuu, Pudonnutta Lehtee, Keltahammasta. Tämä visa tarjoaa haastetta niin aloittelijoillekin kuin kokeneille. Täst on hetki kun piirsin tän mut ajattelin laittaa tän kummiski Toivottavasti tykkäätte. Keltahammas aloittaa parantajakoulutuksensa vastahakoisesti.

Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Images, videos and stories in instagram about keltahammas. Kenen soturikissat hahmon kanssa vietät joulun? Ehkä soturikissojen maailma on parempi paikka ilman häntä. Muistakaa perustella, mielikuvituksen käyttö on enemmän kuin. Lopussa se on vähän surulllinen mutta kuitenkin yksi parhaista soturikissoista. Puhutaanpa soturikissoista mielellään suomeksi ilmestyneistä kertokaa vaikka omat top kymppinne hahmoista ja ilmoittakaa.

Soturikissat siis kertoo metsässä. Oon muuten lukenut tän kahdesti mutta ei tähän. Tauolla, Direen taustoja faktoille! Kuudes luukku &bull Tiesitkö?

Hyvää itsenäisyys päivää kaikille! Eikää rakastan niin paljon soturikissoja! Täplälehti, tuhkamarja ja keltahammas on ihania. Sinitähdeltä löytyy UK:n parhaat logiikat #soturikissat #warriors #sinitähti. KILL ME T v T Its pretty shitty tho – # soturikissat # keltahammas #tulisydän #tulitähti. Instagram photos and videos for tag # keltahammas. Taas vanha:] Tägei: # keltahammas #piirustus #kissa #sk # soturikissat #warriorcats #kissapiirustus. Ja siis piirsin tän iha vaa puhelimel sovelluksel Ibis Paint X! Fangurlaatteks te paljo Keltahammasta?

Tää on Nokkosturkin tunnustus, mutta kyllä mäkin sitä keltaiseksi luulin •_• ~ Värikorva • Piirtäjä: Alder-Leaf #warriorcats # soturikissat # keltahammas # yellowfang. Photos and videos from instagram posts about keltahammas.