Osakkeiden rekisteröinti kaupparekisteriin

Jos on päätetty antaa uusia osakkeita, ilmoitetaan kaupparekisteriin sekä osakeantipäätös että uudet osakkeet. Uusi osake tuottaa osakkeenomistajan oikeudet. Maksullinen osakeanti · ‎ Osakeannin ilmoittaminen. Maksuton osakeanti PRH – Osakkeet https://www. Ilmoita kaupparekisteriin osakepääoma ja osakkeiden lukumäärät sekä mahdolliset yhtiöjärjestyksen määräykset osakkeiden nimellisarvosta ja. Lähtökohtana on, että uusien maksullisten osakkeiden merkintähinnalla korotetaan osakepääomaa. Vaihe 2: Uusien osakkeiden rekisteröinti.

Osakeyhtiön täytyy tehdä muutosilmoitus kaupparekisteriin, jos. Esimerkiksi osakeantipäätös, uusien osakkeiden rekisteröiminen ja osakepääoman korotuksesta ilmoittaminen. Lisäksi osakkeiden määrä tulee olla täysin maksettu, ennen kuin osakeyhtiö voidaan ilmoittaa. Kaupparekisteriin rekisteröinnin jälkeen osakeyhtiöstä tulee. United Bankers Oyj:n (“United Bankers”, “Yhtiö”) suunnatussa osakeannissa 3. Asunto-osakeyhtiön rekisteröinti tehdään kaupparekisteriin sen jälkeen, kun perustamissopimus ja yhtiöjärjestys on laadittu ja osakepääoma maksettu.

Osakkeiden lukumäärän korotus rekisteröity kaupparekisteriin. Revenio Group Oyj:n hallituksen 14. Osakeannissa annetut 11 000 uutta osaketta on rekisteröity kaupparekisteriin. Ahlstrom-Munksjön uudet osakkeet rekisteröity Suomen kaupparekisteriin. Rekisteröinnin jälkeen yhtiön osakkeiden kokonaismäärä on 7. AHLSTROM-MUNKSJÖ OYJ, PÖRSSITIEDOTE. Oma Säästöpankki Oyj:n henkilöstöannissa merkityt uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin ja kaupankäynti uusilla osakkeilla alkaa.

Osakepääoma on summa, jonka yhtiön osakkaat ovat maksaneet osakkeista. Osakeyhtiö pitää ilmoittaa kaupparekisteriin kolmen kuukauden kuluessa perustamissopimuksen allekirjoittamisesta. JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ:N UUDET 1 330 000 OSAKETTA REKISTERÖITY KAUPPAREKISTERIIN. Yrityksellesi lähetetään tieto ( kaupparekisteriote) maksullisen muutosilmoituksen rekisteröinnistä. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) poistaa kaupparekisteristä toimintansa lopettaneita yrityksiä ja asunto- osakeyhtiöitä. Asiakastieto Group Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin.

Seuraa Asiakastietoa Nuoli-ikoni. Caverion Oyj:n suunnatussa osakeannissa merkityt uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin. Anti raukeaa jos osakkeita ei rekisteröidä viiden vuoden tai päätöksessä. PRH patistaa osakeyhtiöitä ja osuuskuntia – tilinpäätös pitää ilmoittaa.