Morsiusharso

Ryhmään, yksittäiseksi, leikoksi ja kuivattavaksi. Syvämultainen ja kalkkipitoinen maa. Maan tulee olla vettäläpäisevää, sillä morsiusharso ei kestä talvimärkyyttä. Vanhat kasvustot eivät pidä siirtelystä. Kesä- ja morsiusharsoa viljellään puutarhoissamme koristekasveina.

Molemmat lajit saattavat satunnaisesti karata luontoomme puutarhojen lähistöille.

Morsiusharso siemen snowflake 93446

Helppohoitoinen, kevytrakenteinen ryhmäperenna, myös leikko- ja kuivakukka. Kiitollinen ja helppohoitoinen morsiusharso moneen käyttötarkoitukseen. Hieno kukkapenkissä ja kaunis kukkakimpussa sekä kuivakukkana. Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu.

Kaunis ruusujen ja laventelin kanssa kukkapenkissä tai kimpuissa. Raunikki suvun rotevin edustaja. Valkeat ja pienet kukat ovat suurissa kukinnoissa. Morsiusharso – Gypsophila paniculata.

Morsiusharso (gypsophila paniculata)

Keski-Aasian, Keski- ja Itä-Euroopan arojen kasvi. Kasvusto lähes peittyy valkoiseen. Gypsophila -nimi (kreikkaa) tarkoittaa kalkkia ja ystävää. Nukkavartinen, latvaosasta runsaasti haaroittunut.

Harsosta on lukuisia lajikkeita – kesällä saa myös komeita isokukkaisia kotimaisia. Kerrottu, erittäin kaunis, korkeus 90 cm. Kasvupaikka aurinkoinen, kalkkipitoinen, multava. Mahdolliset toimitustavat: Nikinmäki Lähialue toimitus, Kuorma-auto toimitus Vain PK-Seudulle Hiab 6m, Paketti toimitus kaikkialle Suomeen! Istutimme sen kukkapenkin perälle, tontin rajalle. Kuuntele veden ääntä ja pysähdyt hetkeen –. Siperiankurjenmiekka (iris sibirica). Paahteisessa kasvupaikassa viihtyvä, vaativa yksittäis- ja ryhmäperenna. Idätysohjeet tulevat oston yhteydessä.

Ei tarvitse kylmäkäsittelyä, itäminen aslkaa 9. Kylvetään maalis-heinäkuussa, itää 14- 20 vurokaudessa 15 asteessa. Kukinta heinä-elokuussa seuraavana vuonna. Kasvutapa: Mattomainen, leviää voimakkaasti hyvin pitkillä rönsyillä. Kukat ovat pikkuruiset, vaikkakin.

Morsiusharso gypsophila paniculata ’perfecta’

Morsiusharso

Minimi myyntierä 5 oksaa 8,45 -paino per oksa. Alkuperäinen harsokukka on kotoisin Välimeren alueelta ja Itä-Euroopasta. Kukinta-aika: Kukinnon väri: valkoinen. Se sopii ruukkuun ja kukkapenkkiin. Ruotsinkielinen nimi, Brudslöja. Tieteellinen nimi, Gypsophila paniculata. Kehystyspalvelu, nopeat toimitukset, 100. Kesäkukkien leikkoviljely kasvihuoneessa.

Pikkusipulikukkien leikkoviljely kasvihuoneessa. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Synonyymit: (Gypsophila paniculata).