Hiomalaikka 400mm

Betonilattianhiomakoneen laikat. Hiomatuotteet Hoonaustyökalut Kuparirouhintalaikat Minihiomatarvikkeet Smirkelin kivet. Etusivu Työkalut KÄSITYÖKALUT JA SARJAT Laikat. Lattiahiomakoneen laikka 400 mm.

Tilaa K-Raudasta kätevästi käsihiontatuotteet, katkaisulaikat ja hiontalaikat, timanttilaikat sekä konehiontatuotteet ja muut hiomatuotteet.

Lattianhiomakoneen hiomatarvikkeet

Hiomalaikka 400mm

Halvin hinta ilman toimituskuluja 331,00 €. Hiomalaikka valkoinen alumiinioksidihalkaisija 400 mm. Huippuluokan hiomalaikat, jotka on kehitetty käytettäväksi erityisesti käsikäyttöisissä leikkureissa. Niillä voi leikata käytännössä mitä materiaalia tahansa. Laikkaleikkuri rakennus- ja maanrakennusalan töihin.

Tein kuin tein sitten tänään "Pyöröhiomakoneen" ja kustannukset olivat yksi 400 mm hiomalaikka lattian hiontaan, karkeudella 120.

Kiinassa 400mm timanttikuitupesuri lattian kiillotukseen ja lihotukseen

Hiomalaikka 400mm

Sopivan hiomalaikan, katkaisulaikan tai muun tuotteen löytämisessä auttaa tuotesuodatin. Tyrolit-merkki pyrkii huomioimaan myös ympäristön. Wolfram- hiomalaikkaa käytetään puun, maalin, betonin ja muovien hiontaan Mitat: 125 x 22 mm. Ainutlaatuinen verkkohiomatuote pölyttömään hiontaan. Monikäyttöinen ja kestävä Abranet soveltuu useiden materiaalien, kuten tasoitteen, pohjamaalin. Laikka asfaltin, tuoreen betonin, abrasiivibetonin ja hiekkakiven leikkuutyöhön.

Kaikki laikat ovatvahvistettuja. W moottorilla, 300mm hiomalaikalla ja kallistuvalla valurautapöydällä. Kovametallipalainen hiomalaikka. Tamo tornado timanttihioma laikka. Napasyvennetty, erittäin pehmeä hiomalaikka. Huippulaadukkaat katkaisulaikat laikkaleikkureille. Imupanta, SORMA hiomakoneeseen.

Halkaisijat 300- 400mm, käytetään yleisesti. Tarrakiinnitteinen hiomalaikka lattiahiomakoneisiin.

Kudosvahvisteinen käsikonelaikka

Hiomalaikka 400mm

Kraftmann:n edullinen 400mm:n siirtoleukapihti. Nopea terän vaihto on tärkeää, jotta työ saadaan nopeasti etenemään. Recordin SS16V-konelehtisahassa voi käyttää sekä tappityypin että suorapäisiä teriä. Lattianhiomakone Ø 400mm, 31,97, 25,41, 39,64, 31,51. Jatkovarsi 1" Pituus 400mm Kuulalukitus Elinikäinen takuu! Hiomalaikat ja -paperit erillisen hinnaston mukaisesti. Fillarilla piti sitten lähteä hakemaan lattianhoitokoneeseen laikka ja 6 kpl 400 mm hiomapaperia. Arvatkaapa oliko yhteensopiva kiinnitys.

HIOMALAIKKA, TARRA 125MM – K80. Loppu varastosta tavaratalossa. Katkaisulaikka huippuluokan laikka ammattilaiskäyttöön. Fiiberi hiomalaikka keraamisella hiomajyvällä.

Levitä Polarshine T10 laikan keskiosaan ja aseta laikka. Pöydän ja hiomalaikan max väli: 650mm. Soveltuva kone: timantti lattia kiillotus pad hiomalaikat levy. MOQ: 1 kpl jokaista karkea 400mm timanttikuitupehmustinta lattian kiillotukseen ja kiillotukseen.