Haemme aliurakoitsijaa

Haemme aliurakoitsijoita kohteisiin Uudenmaan alueella. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen info(at)renower. Avoimet myös aliurakoitsija työpaikat. TYÖNTEKIJÖITÄ JA ALIURAKOITSIJOITA. Mikäli olet aliurakoitsija ja haet työtä yrityksellesi, lähetä hakemus referensseineen sähköpostitse:. Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella.

Katso avoimet työpaikat ja hae uusia töitä jo tänään! Haemme Suomalaista asennusryhmää aliurakoitsijaksi suorittamaan ikkuna – sekä oviasennuksia Päijät-Hämeen alueelle. Edellytämme aliurakoitsijalta. Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Aliurakoitsijoita. Haemme huoltoasentajaa Lappeenranta-Imatran seudulle teollisuus- ja. Haemme myös aliurakoitsija -asentajia laiteasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Onnistuneet ratkaisut toteuttaa motivoitunut ja ammattiylpeä henkilöstömme, jota vahvistamme luotettavilla aliurakoitsijoilla. Haemme piharakentamiseen myynnin vetäjää ja myyjiä.

Aliurakoitsija Materiaalitoimittaja Aliurakoitsija ja materiaalitoimittaja. Kuuluuko yrityksenne tilaajavastuu. Aliurakoitsijalla pitää olla tilaajavastuut kunnossa ja luottoluokitukset vähintään AA-tasolla. Etsimme reippaita ALIURAKOITSIJOITA Laiteasennustehtäviin Uudenmaan alueelle Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia.

Haemme kasvavaan joukkoomme hankintainsinööriä. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Valitse toimialueemme, johon haette aliurakoitsijaksi: Pohjois-Suomi Etelä- Suomi. Voit jättää meille avoimen työhakemuksen täyttämällä oheisen Työhakemus-lomakkeen.

Haemme 5 uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen sekä aliurakoitsijoita tuleviin kohteisiimme Pirkanmaalle, Hämeenlinnan alueelle ja. Haemme jatkuvasti myös aliurakoitsijoiden palveluita ja voit. Haemme syksyllä alkaviin kohteisiin Putki- ja eristys aliurakoitsijoita. Korjausrakentamisen markkinan vetäessä hyvin haemme nyt. Niiltä välttyy, jos rakennusliikkeet ottavat aliurakoitsijat mukaan jo kohteen. Haemme nyt joukkoomme useita sähköalan ammattilaisia. Meritaito on valittu Kreate Oy:n aliurakoitsijaksi Kimolan kanavan väyläurakkaan. Meritaidon työosuus käsittää kanavan ruoppaustöitä sekä.

Haemme asuntoremonteissa itsenäiseen työhön pystyviä, kokeneita, vastuuntuntoisia ja ahkeria työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen tai. Rakennusalalla on ollut ongelmana, että osa aliurakoitsijoista myy rakentamispalveluja urakointiketjun seuraavalle portaalle, mutta jättää arvonlisäveron. Haemme asentajaa tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoimintaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. See this and similar jobs on LinkedIn. Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake 15.

Yrityksessämme työskentelee 190 työntekijää, toimihenkilöä ja aliurakoitsijaa. Haemme joukkoomme yrittäjähenkistä työnjohtajaa, joka hallitsee johtamisen. Haemme yhteistyökumppania laitevalmistukseen image 1. OVA-Kone toimii aliurakoitsijana lukuisissa Suomen suurimpien rakennusliikkeiden työmailla ja rakennushankkeissa Etelä-Pohjanmaan alueella. RedFox on Suomen suurin sanakirja.

Haemme kuskia, kivimiehiä ja maanrakennustyömiehiä. Tavoitteena on puhdas ketju aina viimeiseen aliurakoitsijaan saakka. Kaikki uudet toimittajamme ja aliurakoitsijamme käyvät läpi esivalintaprosessin ennen yhteistyön aloittamista. Tarkoituksena on varmistaa, että. Tilaajavastuulaki edellyttää aliurakoitsijaa toimittamaan Peabille seuraavat selvitykset (viimeiset neljä koskevat vain aliurakoitsijoita, joilla on työntekijöitä):.

Haemme uusia hyvämaineisia yhteistyökumppaneita aliurakoitsijoiksi ja asennushenkilöiksi. Haemme luotettavia yhteistyökumppaneita vahvistamaan omia.