Pallasjärvi uimaranta

Punaisenhiekan ranta on poikkeus, sillä 350 metriä pitkän rannan hiekka on. Joka järvessä vesi on uimakelpoista. Ei täällä Lapissa ole totuttu siihen, että jopa uimaranta pitää olla. Me kävimme Punaisellahiekalla kahdesti, kun olimme vapaaehtoistyössä Pallas – Yllästunturin kansallispuistossa. Alueen tärkeimmät laskettelukeskukset ( Pallas, Ylläs, Levi, Olos) ovat alle tunnin. Listasimme kuusi hieman vähemmän tunnettua Lapin uimarantaa, joihin paikallistenkin kannattaa tutustua.

Kohteen kunto: Paikalla käynti:. Ranta on upea ja maisemat komeita. Ylläs– Pallas vie sinut taigametsien kautta kerolta toisel- le. Ylläsjärvellä ja Äkäslompolossa on hyvät uimarannat. Helleputki tuo väkeä Kittilän uimarannalle.

Jos pidät luonnonkauniista uimarannoista, kannattaa pistää korvan taakse. Kymmeniä majoituskohteita Pallaksella – vuokraa oma mökkiloma ja tule kokemaan Lapin tunturien vetovoima! Pallas -Yllästunturin kansallispuisto on aivan vieressä, merkittyine patikointireitteineen ja. Ihana matala ja hiekkapohjainen ranta kirkasvetiseen Jerisjärveen. Lapissa on saatu nauttia helteistä tällä viikolla. Asikkalanselkä, Kuotaan uimaranta. Veneet soveltuvat hyvin uisteluun ja koko perheen retkeilyyn. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.

Varsin lähellä on someseksikäs punaisen hiekan ranta, siellä. Autiolla uimarannalla ei ole uimareita, koska vedessä on sinilevää. Pihlajavesi (Saimaa, Heikinpohjan uimaranta ) 0. Nuotiopaikka, Keski-Pohjanmaa, Nuotiopaikka sijaitsee Palman uimarannan. Kerran ehti käydä punaisellahiekalla tälle kesälle vaikka vieressä ranta onkin. Ylin ranta ja vedenkoskemattomat alueet on kuvattu tummalla värillä. Kätkäsuvannosta Pallas – ja Ounastunturijakson yli Peltovuomaanja. Pallasjärvi rantasauna uimalaituri. Onneksi alue on niin laaja, että ranta ei tuntunut aivan täyteen ammutulta.

Vesikasvillisuus ja siihen vaikuttavat ympäristötekijät Pallas -Ounastunturin alueella. Näin määritellen vesikasveiksi luetaan useita ranta – ja suokasveja. Punaisella hiekalla kuhisee kuin missä tahansa Välimeren lomakohteessa – ei näytä juuri nyt kovin erämaiselta uimarannalta. Pallas -Hetta -reitiltä poistuttuamme majoittauduimme pariksi. Paikka on suosittu uimaranta, eikä vähiten siksi, että matalaa vettä tuntuu. Jatkamme Hetta– Pallas -reitin opasta reitin tupien esittelyllä. Tervaniemen uimarannalta lähtevät sekä hiihtolatu että retkiluistelureitti. Avainsanoja: lappi, järvi, rantasuo, puut, männyt.

Kihniö;Pyhäniemen uimaranta ;62. Browse photos tagged pallasjärvi, lapland, lappi and more! Ihana päivä Köllötelty rannalla ja uitu iho ihan rusinalle asti! Lempeä tuuli ja ihana aallokon kohina sai melkein nukahtamaan lämpimän auringon alle.

Kesällä valoa riittää niin päivin kuin öin ja luonto puhkeaa kiihkeään.