Vietnamin pääkaupunki

Việt Nam), virallisesti Vietnamin sosialistinen tasavalta (vietn…… (”Punaisen joen suisto”) – 9 tiheään asuttua maakuntaa ja pääkaupunki Hanoi (18 miljoonaa). Miền Nam Việt-nam), virallisesti Vietnamin tasavalta (vietn. Việt-nam Cộng-hòa) oli. Sen pääkaupunki oli Saigon, nykyinen Hồ Chí Minhin kaupunki.

Vietnamissa odottavat pitkät hiekkarannat, kiehtovat kaupungit Hanoi ja Saigon. Hanoi on hektinen suurkaupunki, josta voi. Vietnamin parhaat rannat – nämä palmuparatiisit on koettava. Aurinkoinen Vietnam houkuttaa reissaajia paitsi eksoottisella kulttuurillaan. Pääkaupunki Hanoi tarjoaa loputtomiin tekemistä kymmenistä. Laskeuduimme Hanoin lentokentälle illalla yhdeksän. Täällä on runsaasti nähtävyyksiä, ja ranskalaisten jättämä kulttuuriperintö näkyy edelleen hyvin, varsinkin. Ilmasto on miellyttävä eivätkä.

Kaupunki on avara ja matalasti rakennettu. Kaupungin ilmasto on kostean subtrooppinen vuoden keskilämpötilan pysyessä. Punaisenjoen varrella sijaitsevan kaupungin. Parhain paikka maistella paikallisia herkkuja on on. Matkat Vietnamiin: Kaikki matkastasi Vietnamiin – Albatros Travel. Vietnamissa riittää kadonneen maailman rakennuksia, temppeleitä. Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan Vietnamissa. Uteliaalle matkailijalle Vietnam tarjoaa mitä erikoisimpia elämyksiä.

Mitä tarkoittaa vietnamin pääkaupunki. Matkatoimistot tekevät yhä enemmän ja enemmän tilausmatkoja Vietnamiin. Vapaaehtoisena Vietnamissa voit antaa panoksesi paikallisten hyväksi ja saat. Niin kauneussalongista kuin ruokakaupastakin löytyy.

Päivällä oltiin veneellä kiertämässä Ha Long Bayta. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Risteilyt loppusatamana Ho Chí Minh ( Vietnam ): Ho Chí Minh on suurin kaupunki Vietnamissa ja se sijaitsee. Ho Chi Minh on Vietnamin uuden kapitalismin moderni keskus. Kaakkois-Aasiassa sijaitseva valtio, virallisesti Vietnamin sosialistinen tasavalta.

Territorio on asutettu jo 400 – 600-luvulta. HANOI – Vietnamin tuhatvuotias pääkaupunki, valkoisten huviloiden ja vehreiden bulevardien Hanoi, elää idyllinsä viimeisiä aikoja. Näin merkittävä tappio oli Yhdysvaltain. Vietnam on yhdistelmä häkellyttävän kaunista luontoa, värikkäitä kaupunkeja, tyyniä.

Vietnam on kiehtova ja monipuolinen kohde, jossa perinteet kohtaavat nykyaikaiseksi. Pohjois- Vietnamissa sijaitsee pääkaupunki Hanoi, jossa yhä aistii. Vietnam – Luonnonkaunis maa herättää aistit ja tunteet. Suurimmat kaupungit ovat pääkaupunki Hanoi (6,5 miljoonaa asukasta) ja Ho Chi.