Vanhusten apuvälineet kotiin

Vanhusten, senioreiden ja muistisairaiden apuvälineet auttavat henkilöitä. Tyylikäs kävelykeppi on taas muotia… Lue lisää! Apuvälineet helpottavat muun muassa. Autamme sinua elämään itsenäistä ja täysipainoista elämää tarjoamalla korkealaatuisia apuvälineratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.

Kodin esteettömyyteen ja toimivuuteen on lukuisia apuja, joista osan jopa.

Apuvälinekeskus ja kodin muutostyöt

Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Tuomme liikkumisen apuvälineet. Seniorikalusteet sekä näppärät apuvälineet keittiötarvikkeista inkontinenssituotteisiin auttavat laadukkaampaan ja helpompaan arkeen. Ne auttavat selviytymään itsenäisesti kotona ja ja kodin ulkopuolella sekä ehkäisemään toimintakyvyn heikentymistä.

Valmistaudu ajoissa asumistarpeiden muutoksiin, ja nauti omassa kodissa asumisesta mahdollisimman pitkään. Asunto lähiympäristöineen kannattaa käydä.

Apuvälineet ja hoitotarvikkeet

Apukauppa on apuvälineiden luotettava ja asiantunteva osaaja. Mash maksupalvelulla ja lasku kotiin kirjeenä ilmaiseksi! Opinnäytetyön tulosten mukaan ilmeni, että tekniset apuvälineet voidaan. Viipurintie 1-3, Hämeenlinna, E- rak, P-krs. Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS).

Lainaamme sekä lyhyt- että pitkäaikaiskäyttöön apuvälineitä, mitkä helpottavat liikkumista sekä selviytymistä arjen toiminnoissa, kuten kyynärsauvat, rollaattorit. Kun ihminen ikääntyy, aikaisemmin niin viihtyisä koti ei olekaan enää. Alueellinen apuvälinekeskus vastaa lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälinepalveluista kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 7:30- 14. Luumäen fysioterapia, apuvälineet. Vahvikkeeseen kerätään tietoja niistä apuvälineistä, jotka helpottavat virike- ja.

Vanhus – ja lähimmäispalvelun liitosta voi tilata porukalla tutustuttavaksi. Toimivan Kodin apuvälinemyymälä on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt. Tilapäisesti lainataan välttämättömät apuvälineet kotona pärjäämiseksi esim. Sähköala Koti Sähköiset turvaratkaisut Sähköisiä apuvälineitä kotihoitoon.

Apukauppa: apuvälineet apukaupasta

Useimmat vanhukset ja muistisairaat ja liikuntarajoitteiset ihmiset. Tarjoamme yksilöllisiä liikkumisen apuvälineitä ja huoltopalvelua. Tavallisimpia liikkumista ja päivittäisiä toimintoja helpottavia apuvälineitä ovat. Kotihoidon tukipalveluna voi tarvittaessa saada kotiin kuljetetun aterian, jonka. Vanhuksen kävely ja apuvälineet.

Riitta Saarikoski, Minna Stolt ja Irmeli Liukkonen. Asiakkaalla ei tarvitse olla lääkärin lähetettä, mutta apuvälineen saannin edellytyksenä on sellainen lääketieteellisin perustein todettu sairaus. Liikkumista helpottavia apuvälineitä ovat esim. Ekohoiva toimittaa asiakkaan kotiin yksilölliset apuvälineet. Ne edesauttavat asiakkaan pärjäämistä kotona sekä edistävät hyvinvointia. Päätökset ja hankintaohjeistukset postitetaan asiakkaalle kotiin. Terveydenhuollon apuvälinepalvelut järjestetään terveydenhuoltolain mukaan osana. Aviris- apuvälinemyymälästä löytyy monia kodin askareita helpottavia tuotteita, kuten.

Terveyskeskus ei tarjoa apuvälineiden kotiinkuljetusta eikä noutopalvelua muuten kuin poikkeustapauksissa erikseen sovittuna. Verkkokauppojen tuotevalikoimiin. Koti – ja laitoshoidon tuotteita asumisen tukemiseen. Automaattisia hälytysjärjestelmiä kotiin.

Lohjan alueen apuvälinelainaamoista lainataan apuvälineitä lohjalaisille, joiden toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman vuoksi.