Valinnanvapauskokeilu lahti

Lahden osalta kokeilu on rajattu Pääterveysaseman, Nastolan. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän valinnanvapauskokeiluun. Mikä on valinnanvapauskokeilu? Lahdessa kokeilu ei koske koko kuntaa, vaan yksittäisten terveysasemien potilaita. Miksi valinnanvapauskokeilu ei koske koko Päijät-Hämettä? Mikael, Maria, Riikka, Kaisu ja muut Lahden Terveystalolaiset huolehtivat.

Terveytesi ansaitsee osaavan kumppanin. Sote-uudistuksen valinnanvapaus merkitsee sitä, että suomalaisena saat valita, kuka huolehtii. Kokeilussa mukana olevat kunnat ovat. Mehiläisen toimitilat ovat Lahden keskustassa. Kokeilu ei koske Lahdessa Launeen lähiklinikan asiakkaita. Kärkölän ja Padasjoen kunnissa sekä Lahden kaupungin kolmen.

Terveysasemien valinnanvapauskokeilu jatkuu ensi vuonna. Lahdessa mukana ovat Nastolan terveysasema, itäinen lähiklinikka ja. Hollola, osa Lahdesta (Ahtiala, keskusta-alue ja Nastola), Iitti ja Kärkölä. Jyväskylän kaupunki sekä Hankasalmen ja Uuraisten kunnat ovat mukana sosiaali- ja terveysministeriön Palvelut asiakaslähtöiseksi -kärkihankkeessa.

Yksityiselle hammaslääkärille julkisen hoidon hinnalla: Neljätuhatta nopeinta pääsee mukaan hammashoidon uuteen kokeiluun Tampereen seudulla. Kuopiossa on alkanut valinnanvapauskokeilu 9. Uusia palveluntuottajia tulossa valinnanvapauskokeiluun. Nurmijärveläiset saavat vihdoin oman palveluntuottajan mukaan kokeiluun. Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilu on käynnissä. Listaudu hammashoidon valinnanvapauskokeiluun Hammas Mehiläinen Hyvinkäälle! Terveysalan yritys Pihlajalinna keskeyttää sosiaali- ja terveysalan valinnanvapauskokeilun Jyväskylässä. Valinnanvapausasemalta saat julkista suun. Osasimme odottaa tätä, eikä tämä.

UUDENMAAN ALUEELLINEN VALINNANVAPAUSKOKEILU. VAPA-HANKEHENKILÖSTÖN TYÖKOKOUS, LAHTI 6. Lahden Upseerikerho yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Lahden alueella ja osa viheralueella Lahden ympäristön kunnissa. Hyvinkäällä valinnanvapauskokeilu alkoi toukokuun lopulla. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän valinnanvapauskokeilu on osa ”. Tampereella, Hämeenlinnassa ja Lahdessa ei ole nähty. Vääksyn Lääkärikeskus irrottautuu valinnanvapauskokeilusta, hallinto kävi. Vaativa pyörätuolireitti Patikointi Tulentekopaikka Esteetön puolikota Telttailualue Esteetön.

Flunssaoireinen – testaa uutta Omaolo-palvelua – palvelun. Sosiaalisen kuntoutus Noste Lahdessa asiakkaan toimintakyvyn. Lahdessa yksityisiä terveyskeskuspalveluja saa. Palvelusetelikokeilu-nimellä kulkevia valinnanvapauskokeiluja on lisäksi viidessä muussa maakunnassa.

Pilottikokeiluja käynnistetään. Keski-Uudellamaalla on kokemusta valinnanvapauskokeilusta. Terveydenhuollon asiakas voi valita oman kiireettömän hoitopaikkansa eli terveysaseman mistä tahansa Suomen julkisista terveysasemista. Perhepuiston linnakkeen työmaalla ilkivaltaa Lahdessa – "kustannukset ovat. Uudenmaan alueellinen valinnanvapauskokeilu. Etsimme radiologian erikoislääkäriä Lahden seudulle. Työvaihtoehtoja on sekä sairaaloissa että alueen terveyskeskuksissa. Työnkuva on ultraäänitutkimuksia.

Nimi, Rooli, Puhelin, Sähköposti.