Vaihtolavarunko

Kysy tarjous vaihtolavakiskoista omilla mitoillasi ja. Nyt myynnissä muu lava Omavalmiste vaihtolavarunko vaihtolavarunko 7m – Orivesi, Pirkanmaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Osta, myy tai vuokraa käytetyt vaihtolavat edullisesti.

Nettikoneesta löydät 262 ilmoitusta kohteesta vaihtolavat.

Vaihtolava runko kuljetuskalusto

Vaihtolavarunko

Vaihtolava runko 160mm kiskoilla. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Meiltä uudet vaihtolavat suoraan varastosta tai mittatilauksena! Varastostamme löytyy uusia lavoja sekä käytettyjä vaihtolavoja heti töihin. Huom lava on Ruotsinpyhtää Loviisa.

Ihan yleislava, aukeavat laidat, mahdollisesti ajoluiskat, hyvät, ja riittävästi kiinityspaikkoja sekä ketjuille, että pressulle.

Myydään käytettyjä paketti– ja kuorma–autoja – niemi–korpi oy

Caway-järjestelmässä 5,5 metrin pituinen sivuaura on kiinnitettynä vaihtolavarunkoon, joka voidaan varustaa myös suolalevittimellä. Tarjoamme tilaajan toiveiden mukaisesti valmistettuja ratkaisuja! Olemme uusien ja käytettyjen kuorma-autojen ja perävaunujen sekä niiden lisävarusteiden kauppa. Varastossamme on kymmeniä autoja heti valmiina ajoon. Mutta sitte taasen jätepuolella on vahtolava runkoinen pakkaaja, jolla on päällään vaihtolava runko on myös lusikkahaarukka. Mesi-Auto Oy:n toiminta keskittyy pääosin eri kuorma-automerkkien katta- vaan huoltoon. Yrityksellä on korjaamohallin ulkopuolella runsaasti. Parakista remontoitiin 18 neliön pieni mökki.

Paperisodaltakin vältyttiin, sillä jalasmökki ei rakennuslupaa tarvitse. Download PDF Find Prior Art Similar. Koukkuvetolaitteelle tarkoitettuja runkoja valmistetaan suomalaisen, ruotsalaisen ja saksalaisen standardin mukaan. Järjestelmän kuljetusalusta on nostava ja kippaava vaihtolavarunko.

Maassa oleva kontti otetaan kuormaan peruuttamalla perästä avoin runkohaarukka kontin. Tällöin oli varmistettu, että vain lava oli osunut maahan sen jälkeen, kun vaihtolavarungon etupää oli ratkennut irti.

Vääntöjoustavat päällerakenteet

Asiakkaalle ilmoitettiin puhelimitse. Kuorma-autojen punnitukseen esimerksi. CMT BAS –sarjan lavat tavallisesta teräksestä,mutta rakenne on kaukana tavallisesta. Lopputulos on tavallinen malli huomattavasti paremmalla kestävyydellä.

Trukin haarukka työnnetään vaihtolavarungon ja laitteen pohjan väliin. Nostettaessa ja liikuteltaessa laitetta. Päällerakenteen kiinnitys vaihtolavarunkoon tehdään huomioiden päällerakenteen vääntöjoustavuus ja vaihtolavan tai apurungon kiin-. Mukaan kaksi lavaa ja yksi vaihtolavarunko.