Turkiskuoriainen

Yleensä vahingot jäävät pieniksi. Miten toimia, jos asunnosta löytyy turkiskuoriaisia? Vyöturkiskuoriainen ja sen lähisukulaiset ovat peräisin lämpimistä maista. Havaintoja turkiskuoriaisista tehdään yhä useammin.

Esimerkiksi turkiskuoriainen tykkää popsia vaatteita.

Muilla turkiskuoriaisia? äääärrol

Turkiskuoriainen

Muurahaisia puolestaan kiehtoo esimerkiksi kaapeissa säilytettävä ruoka. Otin purkkiin ja vein isännöintiin näytille. Kerrottiin että kyseessä on turkiskuoriainen niminen elikko. Kuulemma samassa rapussa asuvalla naapurilla on käynyt. Merkitys, tunnistus, torjunta, valmistautuminen ja varoaika.

Turkiskuoriaiset tekstiilien tuholaisina. Aikuinen turkiskuoriainen on tummanruskea, pyöreähkö, noin puolen sentin kokoinen kovakuoriainen, jonka selässä sahanterää muistuttava kellertävä juova.

Tuleeko villapaitoihisi pieniä reikiä? se voi olla tämän syytä

Turkiskuoriainen

Asumme -87 rakennetussa puutalossa, jossa asuu myös kutsumattomia vieraita – turkiskuoriaisia. Aiemmin luulin heidän asuvan vain vaatehuoneessamme. Viime vuonna Ympäristökeskukselle lähetettiin 31 kappaletta turkiskuoriaisia tunnistettavaksi. Koiperhosia saapui neljä kappaletta. Mitä arvokkaampi materiaali, sitä useampi reikä.

Vaatteita ja mattoja tuhoavan turkiskuoriaisen hävittäminen on vaivalloinen operaatio. Osaako kukaan antaa vinkkejä kuinka saan muutettua uuteen asuntoon ilman että mukavat tuholaiset nimeltä turkiskuoriaiset eivät muuttaisi. Olen muuttamassa ja haluaisin lopullisesti eroon turkiskuoriaisista, joita vanhassa asunnossani on. Onko teillä hyvät palstalaiset kokemuksia, kuinka tu. Siksi ei auta myrkyttää asuntoa, jos koko taloa ei myrkytetä.

Kodistamme löytyi muutama (luullakseni) turkiskuoriaisen toukka. Kuolevatko ne, kun pesee vaatteet? Omia turkiskuoriaisia en ole löytänyt elintarvikkeita, lattialistojen lähettyviltä kylläkin. Samoin ympäri kämpän lattioita mahat pystyssä. Sen toukka syö ravinnokseen turkiksia, villa-, puuvilla- ja.

Yleiskielinen nimi, turkiskuoriaiset.

Näin vältät kutsumattomat vieraat kotonasi – eroon tuholaisista ja

Turkiskuoriainen

See what people are saying and join the conversation. Kyseessä saattaa olla turkiskuoriaisen toukka. Kyseessä voi olla esimerkiksi pilkkuturkiskuoriainen. Katso ohjeet turkiskuoriaisen torjuntaan.

Reikä vaatteessa voi viitata siihen, että sen kimppuun on käynyt kaapissa vaatekoi tai turkiskuoriainen. Tekstiilituholaisia löytyy silloin tällöin.