Tukholman satamasta nuuskaa

Kokemuksia Tukholman nuuskakaupoista. Onko muuten tuoretta tietoa siitä, saako Tallinnan satamakaupoista. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Kungstobak on hyvin varustettu tupakkakauppa Tukholman ydinkeskustassa. Meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita.

Tukholmassa on lukuisia kioskeja, joista saa tupakkatuotteita, myös nuuskaa.

Nuuskan käyttö (ei nuuskan osto

Tukholman satamasta nuuskaa

Liikkeitä, joista saa suuria määriä ja eri merkkejä onkin sitten. Tällainen on Tukholman hintataso. Halvimmalla pääset kävelemällä ( Värtahamnen- satamaan saapuessasi) puolisen kilometriä Gärdet. Elikkäs, tietääkö kukaan mitään uumajan nuuska kaupoista? Edit: löytyykö esimerkiksi mitään Tukholman Kungstobakiin verrattavissa olevaa paikkaa? Satamassa on kanssa nuuskaluukku, se on halvempi ku kaupungin.

Myös nuuskan maahantuonnin rajoituksista tiedotetaan niukasti. Koeostot tehtiin Tukholmasta Suomeen liikennöivillä laivoilla ja Uumajan satamassa sekä Suomen rajan tuntumassa olevissa liikkeissä Ruotsin.

Saanko laivasta nuuskaa?: suomi

Tukholman satamasta nuuskaa

Tässä osiossa on listattu käytännön vinkkejä Tukholmaan matkaavalle. Tupakkaa ja nuuskaa saa ostaa tavallisista ruokakaupoista ja kioskeista. Tarkista nuuskan myynti ja tuontirajoitukset. Wasaline myy nuuskaa Uumajan satamassa. Jos kaikki Tukholman kohteet on jo koluttu, tai et muuten vaan jaksa lähteä kovin kauas pois Silja Linen Värtanin terminaalista niin suosittelen.

Tällä sivulla luodaan katsaus Tukholman parhaisiin ostospaikkoihin, katsotaan, mitä sieltä olisi hyvä ostaa ja miten kaupat ovat avoinna. Jaetaanpa tämäkin kaikkien nuuskamuikkusten iloksi. Silja Symphonyllä myydään nuuskaa aina kun Tax Free on auki! Puuttuu: satamasta Saako nuuskaa ruotsinlaivoilta? Laivamatkat ja risteilyt – Suomi24. Saako enää miltään ruotsinlaivalta turku- tukholma välillä nuuskaa?

Europan kotisatama on Maarianhamina. Tietoa Stadsgårdenin satamasta Tukholmassa. Voit aloittaa kaupunkiin tutustumisen kiertoajelulla heti satamasta. Bussi lähtee 20–30 minuutin välein klo. Nuuskan maahantuonnin rajoituksista tiedotetaan suomalaisille niukasti.

Menossa 23h risteilylle Turku- Tukholma, lähtö on illalla Baltic Princessillä.

Saako nuuskaa ruotsinlaivoilta?

Tukholman satamasta nuuskaa

Ajetaan kai ennen tukholmaa satamaan, ja siit suomeen, joten joku. Jokaselta huoltoasemaltahan nuuskaa saa, mutta hinnat voi olla paikoin. Hänen teki mieli nuuskaa, mutta hän ei uskaltanut mennä kahvilaan ostamaan sitä. Cinderellan kapteeni ohjasti laivaa tottuneesti kohti Tukholman satamaa.