Suomalainen liuskekivi

Ikikivi Oy louhii Nilsiän kvartsiittiliusketta. Kivemme on vaalea liuskekivi, monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluu rakennus-, sisustus- ja pihakivet. Ikikivi louhii vaaleaa Nilsiän kvartsiittiliusketta. Vuosikymmenten ammattitaidolla syntyy rakennus-, sisustus- ja pihakivituotteet.

Liuskemestareilla on laaja valikoima liuskekiviä, joista pääosan louhimme omilta suomalaisilta louhoksiltamme.

Oriveden musta liuskekivi 10 m²

Suomalainen liuskekivi

Kotimainen tumma liuskekivi on ekologisesti. Liuskekivet, graniitit, seulanpääkivet, hiekat ja paljon muuta. Liuskekivi halotaan käsityönä Liuskemestareiden oriveden louhimolla. Sisu- liuskekivi on kotimainen Orivedellä valmistettu luonnonkivilaatta. Kiven musta ja kimalteleva väri sopii hyvin Suomalaiseen maisemaan.

Suosittua grafiitinharmaata Oriveden Mustaa liuskekiveä on toimitettu suomalaisiin pihoihin yli kolmekymmentä vuotta. Sodankylässä puolestaan louhitaan.

Kivilattiat: liuskekivi sisu

Suomalainen liuskekivi

Tästä syystä Sisu Orivesi Musta Liuskekivi onkin Suomen suosituin liuskekivi! Liuskekiven grafiitinharmaa ja märkänä lähes musta pinta ei pelkää kovaakaan. Perinteinen liuskekivi on Suomalainen klassikko. Liuskemestarit Oy:n perinteikäs louhimo ja sahaamo on jo kahdenkymmenen.

Oriveden musta liuskekivi on perinteinen liuskekivi ja Suomalainen klassikko. Grafiitin harmaa liuskekivi piha- ja ympäristörakentamiseen. Jakso 59: Liuskekivet sammalsaumoilla. Mustanharmaa lohkoreunainen liuskekivi, suomalainen. Stonelement kivielementtipinnoite: Liuskekivi Sisu, Orivesi Vuono.

Sisu on erittäin lujaa ja sitkeää fyliittiliusketta, jonka pakkaskestävyys on erinomainen. Kymen Granite Oy on suomalaisen laadukkaan graniitin louhintaan ja jalostukseen. Kauttamme myös asennus ja tarvittavat lisätyöt Etelä- Suomen alueella. Toimitamme liuskekiviä ympäri Suomen, niin Helsingin, Espoon, Lappeerannan, Savonlinnan alueelle aina Rovaniemeä myöten, rannikkoseudun Vaasaa tai. Suomen kallioperä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet.

Suomessa tuotetaan myös erilaisia liuskekiviä, kuten kvartsiittia ja kiilleliusketta. Dokumenttielokuvien ohjaaja ja tuottaja Timo Humaloja toivoi haastattelussa (HS 23.1.), että suomalaisten dokumenttien tuottajille jaettaisiin tulevaisuudessa.

Liuskekiveä ja betoniosaamista

Suomalainen liuskekivi

Tuotelaji: Ohje-, tiedonjyvä- ja. Liuskekivi täyttää vaatimukset, ja lähellä tuotetulla on pieni hiilijalanjälki. Epävarmaa kuitenkin on, tulevatko kivet Kiinasta vai suomalaisilta kivilouhimoilta. Kaikki riippuu kuitenkin tietysti siitä mitä olet tekemässä, eli lyhyesti sanottuna. Suomalainen liuskekivi onkin äärimmäisen kestävä ja hyvä rakennusmateriaali. Katso sanan liuskekivi käännös suomi -englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.

Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Kiveä tuotettiin Suomen lisäksi myös ulkomaille. Näkövammastaan huolimatta Uunon ura kiviyrittäjänä kesti kunnioitettavat 40 vuotta perustuen mottoon: ”Luja. Kun yhdistetään puolitoista miljardia vuotta vanha liuskekivi ja suomalainen betoniosaaminen, saadaan kansainvälisesti kilpailukykyinen. Suomen iäkäs kallioperä on aikojen saatossa kokenut monia laaja-alaisia, erilaisiin. Liuskekivet asennetaan kantavan kerroksen päälle levitetyn, tiivistämättömän.

Suomen raukkamaisia tekoja paheksutaan Irakissa asti.