Ssab värikartta

You will find below our 28 top colors, collected from architects, builders. Kun jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt samalla evästekäytäntömme. Nova-ulkopinnoitetta voidaan käyttää profiloituna levynä katoissa, seinäverhouksissa ja valmiissa seinäelementeissä. Toimitamme Ruukin peltikattotuotteita ja valittavissa ovat Ruukin värikartan mukaiset värivaihtoehdot. Teräspalvelukeskus JanLa Oy on peltialan tukkuliike: Kattopellit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, kaikki peltitarpeet kuten nauhat, kelat ja listat!

Taulukon sarakkeissa ”Lähin SSAB, RAL ja NCS” annettujen koodien määrittelemät sävyt. Tämän värikartan värimallit on tehty mahdollisimman huolellisesti. Takuu on voimassa SSAB:n värikartan mukaisilla vakiovärituot- teilla taulukon 2 mukaisilla maantieteellisillä alueilla. Takuun voimassaolon edellytyksenä oleva.

Värimallit ovat niin lähellä alkuperäistä kuin painoteknisesti on mahdollista. Ruukin vakiovärien valikoima on kattavan monipuolinen. Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Ammattilainenkaan ei saa katon väristä ja materiaalista kunnollista kuvaa katsoessaan A4-kokoista esitettä tai netin värikarttoja, jotka eivät.

Vakiovärit ovat esillä erityisessä värikartassa. Värivalikoima on kattava sisältäen kotimaiseen ympäristöön parhaiten soveltuvat värisävyt kotimaisen värikartan pohjalta sekä laajan valikoiman muita. Laadukas pinnoite on kestävän katon tae. Uusi, trendikäs värikartta, joka on suunniteltu erityisesti teollisuuden käyttöön. SSAB:n patentoitu Optim 960 W ajoneuvoteräs mahdollistaa. SSAB – kasvu erikoisteräksissä ja jatkuva parantaminen kannattavuuden ajureina. Taina Kyllönen, konsernin viestintäjohtaja, SSAB. Soveltuu kattoon tai seinäpinnalle, esim.

Kaikki materiaalimme ovat suomalaisia SSAB. Laajasta väri – ja pinnoitevalikoimasta löytyy oma suosikki jokaiseen makuun. Ruukki ja SSAB muodostavat yhdessä maailmanlaajuisesti toimivan pohjoismaisen ja. Siksi käytämme markkinoiden johtavaa SSAB:n GreenCoat -laatuterästä.

Meiltä saat lisäksi kattoturvatuotteet ja. Graafinen suunnittelu ja värit – Markkinoinnin Muurahainen. Vahvat värit parantavat liikenneturvallisuutta Borlängessä – SSAB. Liittyminenluca hänni neues album emniyeti suistimal cezası nedir fantasy color gloss värikartta mayonezli makarna salatası kalori.

Thor: Ragnarok – Elokuvat CDON. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. SSAB:n vuosittainen teräspaalupäivä tulee jälleen. Uusia teräslajeja SSAB Multisteelin valikoimaan.

Teräsyhtiö SSAB:n liikevoitto nousi.