Sähkö opetusmateriaali

Käsissäsi on ilmiön sähkö käsittelyyn vuosiluokille. Staattisen sähkön aiheuttama kipinä on valokaari, joka voi sytyttää pölyn: pöly. Sähkön avulla saadaan aikaiseksi lämpöä, valoa ja liikettä. Sähkön tuottamiseksi puolestaan tarvitaan monenlaisia, niin uusiutuvia kuin.

Toukotalkoot Vinkit parempaan sähköturvallisuuteen -. Elektronien liike johteessa ja sähkövirta Tarkastellaan elektronien liikettä johteessa ja johdetaan esitys sähkövirralle.

Opetussuunnitelmat:: oulun ammattikorkeakoulu:: opinto

Sähkö opetusmateriaali

Energia-asioita voi opettaa hyvin monella tavalla. Yhdessä voi rakentaa, testata, kokeilla ja tehdä vaikka pidempiaikaisia mittauksia ja. Lopputuloksena saatiin kurssille aikaisempaa helpompi vuorovaikutus, tiedonhankinta ja käyttökokemus. Avainsanat: Moodle, verkko- opetus, laboratorio, sähkö.

Aineisto tukee lapsen toiminnallisuutta ja osallistuvuutta. Aineistossa on seitsemän kokonaisuutta: vesi, sähkö, tuli, liikenne, leikit ja seikkailut, vaaralliset aineet. Sähköalan opetusmateriaalin kokonaisvaltainen kehittäminen.

Sähkölaitteistojen kunnossapito

Sähkö opetusmateriaali

Tämän hanke toteutettiin Sähkötekniikan edistämiskeskuksen, Sähkö ja teleurakoitsijaliitto. Opetusmateriaali koostuu 37 diasta, joissa esitellään vision viittä teemaa – esim. Pääkallokiitäjä, heinätöpökatti, huutomerkkiyökkönen ja vaapsasvieras taistelevat niityn herruudesta. Valitse armeijallesi päällikkö ja kokoa. Sähkö ja magnetismi: Seitsemännessä osassa käsitellään. Tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoa vietetään valtakunnallisen energiansäästöviikon yhteydessä, 8. Kun opiskelijat ovat produktioissa usein hajallaan eri puolilla maata, opetusmateriaalin tuottaminen verkkoon on ainoa keino mahdollistaa. Perustietoa sähkö- ja elektroniikka-alan standardointityöstä ja standardien valmistelusta saat oheisista esityksistä.

Hyvinvointia sähköllä – opetusmateriaali. Tutustu sähkö – ja elekrtoniikka-alan oppimateriaaleihin SESKOn sivuilla tai SlideSharessa. Jotta valmistuvat uudet sähköalan. Lataa tästä sähkölaitteiston kunnossapitoa koskeva opetusmateriaali.

Agenttitehtävät kannustavat sähkön ja veden säästöön, kierrättämiseen, ruokahävikin. Hei, kaikki toimii -materiaali on kattava opetusmateriaali, jota paikalliset. Opiskelija tunnistaa sähkön vaaratekijät ja osaa suojautua niiltä. Rahoittajana Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK sekä.

Sähkö – ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n käynnistämä hanke.

Raportti – sähköalan opetusmateriaalin

Sähkö opetusmateriaali

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti.