Saariston rengastie

Saariston rengastie on täynnä nähtävää, koettavaa ja tekemistä. Katso mitkä paikat ja palvelut ovat valloittaneet ihmisten sydämet. Saaristossa liikennöi useita yhteysaluksia. Yhteysalukset palvelevat ensisijaisesti saarten kantaväestöä.

Saariston Rengastie yhteysaluksilla ja polkupyörällä.

Saariston rengastien tuore video ihastuttaa

Saariston rengastie

Turun saaristossa kiertävä matkailutie vie halki hienojen luonto- ja kulttuurimaisemien. Noin 250 kilometrin matkalla näet 12 siltaa, yhdeksän lossia. Mukava kolmen päivän ja kahden yön omaehtoinen pyörämatka jossa yhdistyvät niin kaupunki kuin saaristomaisemat. Päätimme jättää Taivassalon keskiaikaisen kivikirkon tällä. Valitsimme parhaat pysähdyspaikat kesäretkelle.

Pidemmittä puheitta, matkaan siis!

Jakso 1: saariston rengastie

Saariston rengastie

Turun saariston rengastie kutsuu niin kulkureita kuin elämäntapanautiskelijoitakin. Kahdeksan lauttaa ja kaksitoista siltaa kuljettavat halki. Sen varrella on monia kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita. Ajatuksena ajaa saariston rengastie.

Joudun tulemaan Turkuun omalla autolla. Onko kokemuksia, minne auton voi jättää siksi aikaa suht. Liikenteen hoitaa Suomen Lauttaliikenne (Finferries) MS Antonialla välillä Houtskari-Iniö. Polkupyörällä matkaaja liikkuu omaan tahtiin. Luonto on lähellä ja taukopaikoille on helppo pysähtyä.

Niin myös Alistair Loganille, joka lähti Turusta polkupyörällä. Björkön ja Mossalan välinen lyhyt lossimatka on elämys. Aikataulut Tiedotteet Yksityiskohtainen karttakuva Lautat Tulosta aikataulu. Aloita retkesi kaupungin Matkailuneuvonnasta, josta saat mukaasi parhaat vinkit ja uusimmat esitteet.

Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.

Saariston rengasreitti – pyöräilijän taivas

Saariston rengastie

Yle Areenassa on tarjolla radio- ja. Meille kannattaa poiketa, kun on matkalla esimerkiksi Kustaviin! Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti! Viime päivät ovat vierähtäneet Turun saariston mykistävissä maisemissa. Saaristoa kiertävä 250 kilometriä pitkä rengastie lukeutuu epäilemättä Suomen.

Reviews "ENG below Muuten hyvä mutta. Pieni Rengastie on pituudeltaan noin 120. Matka alkaa puolen päivän aikaan Nauvosta. Ensimmäisen jutun löydät täältä. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Ring Road of Archipelago (Finland) by Motorbike. Teltta mukaan ja kohti Paraisia, josta. Nykykunnossa ne ovat kuitenkin. Tämän lisäksi pyöräretkeen tuli lisäkilometrejä maantiepyörällä. Kuvaus ja editointi: Tatu Lertola.

CM Länsikeskuksesta kaikki herkulliseen jouluun.