Ruokapöytä tammi

Amadeus- ruokapöydän jatkopala. Saatavissa useita eri kokoja, värit savunharmaa, valkopesty ja lakattu tammi. Pohjanmaan retrohenkiset Aino-ruokapöydät on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Aino-pinnatuolien kanssa, mutta ne toimivat erinomaisesti myös esimerkiksi. Jatkettavissa erikseen myytävillä jatkopaloilla. Askon ruokapöytävalikoima on erittäin laaja ja kattava.

Malleista löytyy pieneen tilaan sopivaa sekä kokonaisen ruokailutilan kattavia ratkaisuja.

&tradition mezcla jh22 ruokapöytä

Ruokapöytä tammi

Ethnicraft Torsion- ruokapöytä, tammi. CH327 on tyylikäs kokopuinen ruokapöytä, joka soveltuu myös työ- tai neuvottelupöydäksi. Massiivipuukansi on valmistettu yhdestä puusta, mikä antaa pöydän. Kuvan tuolit eivät sisälly hintaan.

Capri- ruokapöytä on valmistettu kestävästä massiivitammesta. Pöydän kannessa kaunis, vaihteleva aidon tammen kuviointi. Löydät valikoimastamme laadukkaat huonekalut eri valmistajilta.

Ruokapöytä – pöytä yhteisille aterioille

Ruokapöytä tammi

Family ruokapöytä 180×90 tammi mustilla jaloilla. Anna ruokapöytä ontammea, jossa pöytälevy korkeapainelaminoitua MDF-levyä. Todella hyvä ja kovaa kulutusta kestävä. EKEDALEN ruokapöytä, jatkettava, tammi. Chris Liljenberg Halstrømin suunnittelemassa Georg- ruokapöydässä jatkuu sama minimalistinen, skandinaavinen ja tarkkaan harkittu muotokieli, kuin. Torkelson EXXET ruokapöytä 210x95cm smoked tammi. Rowico YUMI ruokapöytä 190x90cm valkopigmentoitu tammi. Tule ja valitse itsellesi sopiva ruokailuryhmä, jatkettava ruokapöytä.

Laadukas Rowico Linus ruokapöytä 140×90, öljyttyllä tammikannella ja valkoisilla jaloilla. Tutustu laajaan Rowicon kalustevalikoimaan. Yumi ovaali ruokapöytä whitewash tammi 202. Massiivitamminen Filippa- ruokapöytä on trendikkän sisutajan valinta. Tammipöytä kestää käytössä pitkään ja tammen luonnollinen väri antaa mukavan ilmeen. Ostimme huippuerän ihastuttavaa Lido ruokapöytää!

Toimitukset alkavat tammikuussa. Pöydän ääreen mahtuu kätevästi 4kpl.

150 olivier ruokapöytä tammi

Ruokapöytä tammi

Kauniit ja laadukkaat ruokapöydät ovat tukevia ja kestävistä materiaaleista valmistettuja. CPH Deux 220 Table, mattalakattu tammi, ø 98, 5 värivaihtoehtoa. Kauniissa Marina-sarjan kalusteissa yhdistyy retrohenkinen muotoilu ja ajattoman kodikas huonekalumateriaali. Upeat Woodekin lankkupöydät, useilla eri jalka- ja pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Lankkupöydistä löydät pöydän niin. Tyylikäs ja monikäyttöinen industrial ruokapöytä.

Sopii niin kotikäyttöön ja miksi tätä ei näkis myös ravintolapöytä käytössä. Pöytä on iso ja tukeva jonka ääreen. Mezcla JH22 on Jaime Hayónin suunnittelema loistelias ruokapöytä, jonka ovaalin muotoinen pöytälevy, kookas jalka ja litteä jalusta on kaikki valmistettu. Myydään puusepän valmistama tamminen ruokapöytä.

Pituus 200cmLeveys 90cmKorkeus 75cmTukeva ja kaunis. Aspen ruokapöytä 200x95cm antiikinharmaa massiivipuu. Brooklyn jatkopala 50×95 lakattu. Gubi ruokapöytä, tammi – Gubi. Osta verkossa osoitteesta ROOM21. Ruokapöytä tammi, öljytty, Rowico Yumi. Muurame ruokapöydät sopivat mitoitukseltaan ja estetiikaltaan erittäin hyvin yhdistettäväksi Muurame kaapistojen ja sohvapöytien kanssa.

Jazz ruokapöytä – Tammi mustapetsattu. Esko Niinikorpi, Kaanin taiteellinen johtaja ja suunnittelija: ”Pidän tiukasti kiinni periaatteestani luoda.