Öljyä syylärissä

Huomattiin 10v Citroenissa että öljyä mahdollisesti on päässyt vuotamaan jäähdytinnesteen sekaan. Jäähdytysnesteessä oli öljyä mukna tuossa keväällä ja ja valkoista kermamaista sohjoa korkissa. Huoltamon ohjeen mukaan putsasin. Purku aloitettu ja tuli mieleen että miten saa jäähdytysjärjestelmän puhdistettua myös moottorin osalta. MC CORMICK B414 Öljyä syylärissä 8. Syylärin päädyssä on lämmönvaihdin vaihteistolle joten tarkastin. Kone pelaa hyvin, nestettä ei katoa, öljyä ei katoa, ei ylikuumene.

Voyagerin vaihteistonestettä vuotaa! Yhdistelmäsyyläri vai syylari ja öljynjäähdytin erikseeen. Lisää tuloksia kohteesta overdrive. No syyläri on täyttynyt siitä moskasta, eikä kierto enää toiminut. Kai se pitää ensin selvittää, miksi öljyä on jäähdytysjärjestelmään päässyt. Eli liekö koneen jäähdytyskierrossa öljyä ollenkaan. Syylärissä on jäähdytin vaihteiston öljylle ja se saattaa vuotaa.

Kyllä siellä kuuluu ollakin painetta. Katso onko jäähdytysnesteen seassa öljyä. Kokeile tuleeko painetta kun kone on kylmä. Jos mikään muu ei auta, tutustu. Viestin aihe: Öljyä paisarissa, TÄ. Vastaa lainaamalla viestiä Back to. Jos seassa oleva on öljyä, mistä se voisi olla kotoisin?

Automaatin öljykierto syylärissä antoi omat lisämausteensa hommaan, sekin. Ihmetyttää tällainen, että miltä näyttää, kun öljyt ja vedet menee sekaisin? Kaiki öljyt eivät siis olleet valuneet, vain vähän. Jos jäähdyttimessä on öljyä niin on kallis remppa.

Ja kansi sekä syyläri on edelleen 2 täysin eri asiaa. Onko syyläriä jossain vaiheessa yritetty paikata purkkakorjauksena. Vein auton merkkihuoltoon, jossa havaittiin, että jäähdytysnestettä vuotaa öljyn sekaan. Tämä oli havaittu öljystä otetusta näytteestä, joka oli. Oletko varma että on öljyä siellä nesteissä?

Onko kansipahvi vai voiko öljy vuotaa syyläriin öljynjäädhyttimen kautta. Paisuntasäiliössä mustaa öljyä. Onkohan kansipahvi mennyt, vai miksi jäähdytysnesteessä on öljyä? Eli vaikka lämppärin letku irti ja syylärin tai jonku muun letku irti ja sit. Todennäkösesti sitä öljyä on nyt syylärin nestesäiliö täynnä. Millähän tuon pesisi pois järjestelmästä? Ilmeisesti pesuja tarvii monta. Vaihda Varaosat Jäähdytin ( Syyläri ) – jos se on viallinen tai jos se on tullut elinkaarensa.

Pikkuhiljaa kun öljyt ottaa pois se on aina vaan juoksevampaa, mutta. KTM:ssä oli ainakin kannessa ja toisessa syylärissä ilmausruuvit, ellet.