Nettilukiosta ylioppilaaksi

Osaamisen voi osoittaa tehtävillä ja oppimispäiväkirjalla, joten kokeita nettilukiossa ei olekaan. Kursseilla käytetään oppimateriaalina verkkomateriaalia. Täällä yksi nettilukion aloittava päälle kolmikymppinen, haaveissa päästä yliopistoon lukemaan. Sari Viljanen kirjoitti tänä keväänä ylioppilaaksi.

Luokkatoverinsa ja opettajansa hän tapaa kuitenkin ensimmäistä kertaa vasta lakkiaisissa.

Nettilukio ei ole oikotie lakkiin

Nettilukiosta ylioppilaaksi

Luin sitte nettilukiosta ( nettilukio.fi) ja toi vaikuttaa just hyvältä! Kurssit tehdään verkossa ihan omaan tahtiin ja missä järjestyksessä vaan haluaa, ei oo kokeita. Suoritin puuttuvat kurssit kokonaan etäopintoina nettilukiossa, joka on. Saara Limnell opiskeli ylioppilaaksi kokonaan verkossa. Jenna opiskelee kotona Otavan Opiston nettilukion kursseilla juuri siihen aikaan. Toiveena on valmistua ylioppilaaksi tämän vuoden lopussa.

Jos on lukio-opintojen loppuunsuorittaminen TAI lukio-opintojen aloittaminen puhtaalta pöydältä pyörinyt mielessä, suosittelen enemmän.

Aikuisena ylioppilaaksi opiskelu oli hyvä kokemus: ”parasta oli saada

Nettilukiosta ylioppilaaksi

Aikuisena ylioppilaaksi opiskelu oli hyvä kokemus: ”Parasta oli saada tutustua nuorisoon”. Polku tulevaisuuteen -pilottiryhmässä kokeiltiin erilaisten ohjausharjoituksien tekemistä Adobe Connect -verkkokokousjärjestelmässä. Suorita lukion oppimäärä etänä Otavan Opiston nettilukiossa. Heistä valmistuu tänä keväänä ylioppilaaksi 25. Otavan opiston nettilukiossa voi opiskella koko aikuislukion oppimäärän puhtaasti. Onhan tuolta jo moni ylioppilaaksi itsensä lukenutkin, joten en ymmärrä että miksi olisi "vitsi"? No, toisaalta, jos joku repii naurunsa tuosta niin ihan vapaasti.

Valkolakin tuore ylioppilas painoi päähänsä kahdeksan muun verkon kautta. Ajatus lukiosta ja ylioppilaaksi valmistumisesta oli kytenyt Pirkko Vuolteen. Mulla on jonkun verran jo suoritettuja (amis) kursseja, mut koulut on yllätys yllätys jääny kesken. Kuinka rankkaa ja aikaa syövää olis tuo. Huonoahan nettilukiossa on se, ettei kukaan hengitä niskaan ja kysele tehtävien perään, vaan. Itse kirjoitin ylioppilaaksi -10 nettilukiosta. Minulla on mahdollisuus lukea ylioppilaaksi kotoa käsin.

Oletko lukenut aikuisiällä ylioppilaaksi, miksi ja mitä hyödyit siitä? Mutta nyt viisikymppisenä olen ilmoittautunut nettilukioon.

Otavan opiston syksyn 2016 uudet ylioppilaat

Nettilukiosta ylioppilaaksi

Luukussa 5 juhlistetaan uusia ylioppilaita, jotka saavat tänään painaa lakin päähänsä. Mk-linjalta aikuislukioon ja ylioppilaaksi. Nettilukio on osa Otavan Opiston aikuislukiota.