Muurahaiset kerrostalossa

Asun kerrostalossa, ja nyt on alkanut puskemaan muurahaisia sisään! Ensin parvekkeen kautta olohuoneen pöydällle jääneeseen kokislasiin, ja nyt ne menee. Useimmiten muurahainen koetaan haitaksi keväisin, kun pienet mustat sokerimuurahaiset valtaavat kodin sisätilat tai ilmaantuvat kesäisin pihalle ja puutarhaan. Kerrostalossa siirtyivät naapurin parvekkeelle ja mökillä katosivat rakennuksesta, kun huolto ei.

Edellisessä asunnossa (vuokra-asunto kerrostalossa ) kävi.

Talotohtori: muurahaisparvi voi olla merkki kosteudesta

Muurahaiset kerrostalossa

Maassamme asustaa kymmeniä eri muurahaislajeja, mutta. Asumme kerrostalossa ja nyt talvella huoneistoomme on ilmestynyt hyvin pieniä, mutta kiusallisia muurahaisia. Niitä löytyy asunnon kaikista. Meille lappaa sisälle muurahaisia hirvittävän paljon,eli talomme alla on.

Paikallislehdessä oli syksyllä artikkeli, jossa kerrottiin kerrostalon 1. Nyt kun olimme juhannuksen poissa kotoa, muurahaiset olivat.

Muurahaiset pyrkivät nyt asuntoihin

Muurahaiset kerrostalossa

Me täällä odotetaan huomiseksi myrkyttäjiä kun koko kerrostalossa on. Myyjät sanoivat, että talossa ei ole muurahaisia sisätilossa. Jokaiseen asuntoon rivariin, omakotitaloon, harvemmin kerrostaloon voi tulla muurahaisia ja muita. Tilanne siis se, että kerrostaloasunnossa asutaan, monettakohan vuotta jo ja ylin kerros. Vuosia sitten, kun asuimme kerrostalossa, niin saman taloyhtiön eri rapussa missä. Koteihin voi faaraomuurahaisten lisäksi pesiytyä monenlaisia tuholaisia. Muurahaisia ei ole koskaan ollut aikaisemmin. Tajuatko, että usein jos muurahaisten pesä on kerrostalon rakenteiden SISÄLLÄ, ei paljoa vaikuta jos ulkona on vielä kevät-talvi.

Itellä oli yhessä kerrostalo kämpässä sota muurahaisten kanssa. Mut joo mie taistelin vastaan tyhjentämällä koko keittiön ja laitoin. Sisätiloihin keväisin ilmestyvät muurahaiset ovat yleensä mustia. Myös uutuuden tuoksu, puu materiaalina ja vielä hieman kosteat rakenteet houkuttelevat muurahaisia. Isossa pesässä on satoja tuhansia muurahaisia, jotka pääosin ovat.

Kovasti käydään kohti kevättä ja niitä, ah niin ihania muurahaisia.

Asiantuntija neuvoo: näillä kotikonsteilla saat häädettyä muurahaiset

Muurahaiset kerrostalossa

Asuimme kerrostalossa 2 krs ja murkut vipelsivät pitkin keittiötä! Huomasin, että muurahaisia (mustat pienet sokerimurkut) kulkee muutaman ikkunapellin alle. Netistä olen lukenut kauhukertomuksia siitä, että muurahaiset talon lähettyvillä on lähes. Asustelemme kerrostalossa toisessa kerroksessa. Nyt olemme huomanneet, että parvekkeemme on mustien pienten muurahaisten valtaama. Suomea mitä erilaisimmista paikoista kerrostaloissa, ravitsemusliikkeissä. Kellään mitään ideaa, millä saisin noi muurahaiset pois?

Jos asut kerrostalossa ongelma onkin hieman kinkkisempi. Meidän kaikkien kodeista löytyy ajoittain joitain tuhohyönteisiä. Tavallisimpia ovat muurahaiset, kärpäset ja hyttyset. Mikä on paras keino häätää muurahaiset? Puuttuu: kerrostalossa Torju tuhoeläimet tehokkaasti! Osa ensipakkasista asti talvehtineista muurahaisista heräili kuitenkin jo.

Vilkkaan matkailun ja ulkomaankaupan kylkiäisenä koteihimme kulkeutuu yhä. Jos muurahaisia on poikkeuksellisen paljon, ilmoita asiasta. Kuka vastaa myrkyttämisestä ja kustannuksista kerrostalossa. Koska muurahaisten ravintotottumukset.