Meillä kotona blogit

Suositut sisustus-, puutarha-, remontointi- ja ruokablogit tarjoavat ideoita ja oivalluksia asumisen eri osa-alueilta. Blogin takana kauhoo ammattikokki Mika, joka ei pelkää kokeilla uutta tai yhdistellä. Perinteisesti meidän perheen vatsat täyttyvät alkupaloista ja kinkkua hyvä jos jaksaa aattona. Lue blogipostauksia aiheesta meillä kotona.

Vierailija: "Todella hyvä blogi tämä meillä kotona blogi Laura Ruohola.

Meillä kotona: kaikki asumisesta

Meillä kotona blogit

Onko joku muu käynyt sivulla tutustumassa Lauran hyvään blogiin joka. Meidän kotona leivotaan, kokataan, shopataan ja rempataan. Välillä käydään mökillä tai matkoilla. Ajattelin ottaa blogissa esille, vähän tätä samaa suosikkiani – finnish. Tänään ehdin pitkästä aikaa siivoilla kotonakin, täällä onkin ollut hävityksen kauhistus viimeiset pari viikkoa. Tuskin enää muuten olisin ennen muuttoa sen.

Tykkään tästä meidän kodista niin paljon.

Miehen ja naisen erot meillä kotona

Meillä kotona blogit

Vinkkejä lapsiperheen kodin sisustusratkaisuista. Tarja Kankaanpää-Salonen pitää myös suosittua Keltainen talo rannalla – blogia. Tälläkin kertaa ristiäiset juhlittiin meillä kotona. On ihanaa, kun kaikki lapset on kastettu. Hanna on tehnyt ihania reseptejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Meille tullessa heti eteisen jälkeen ihmisiä tervehtii iso sydäntaulu, joka sijaitsee vaatehuoneen ja.

Blogistani löydät hyödyllistä sisältöä sisustussuunnitteluun liittyen. Kirjoitan myös toista sisustusaiheista blogia Meillä Kotona -sivustolla. Valkoinen Harmaja on sisustusblogiklassikko, jossa kotia sisustetaan intohimoisesti modernin. Meillä kotona: esittelyssä olohuone ja ruokailutila.

Karsin kotona muutakin kuin joulun. Pappi kertoo totuuden joulustaan: "En koskaan lue evankeliumia, ja meillä kotona syödään pizzaa". Olen aina jouluna burnoutin partaalla. Tässä siis tulee: Miehen ja naisen erot meillä kotona!

Mun on pakko myöntää, että reilun yhdeksän yhdessä asutun vuoden aikana. Varmista näkyvyytesi kanssamme kilpailu- tai blogiyhteistyönä.

Meillä kotona: esittelyssä olohuone ja ruokailutila

Meillä kotona blogit

Myös meillä kotona juhla on alkanut vuosien aikana näkymään. Varastossamme on nykyään omat laatikot kahdelle eri juhlalle: joululle ja. Kotona viihdytään ahkerasti kirjojen ja pehmeitten vilttien äärellä. Sitä kirjoittava Prisca Leclerc saneeraa ja sisustaa rintamamiestaloa ja pyörittää samalla. Seuraavana päivänä satoi sitten oikein kunnolla lunta ja meidän. Kuukauden Blogi: ”Kun ihmiset tapaavat minut”.

Tätä on jatkunut nyt jo monta päivää, vaikka sekä jouluaattona että tapaninpäivänä otin vain täällä kotona. Meillä väännetään täällä kättä, että syödäänkö tänään(kin) sitruunapastaa. Kitchen Essentials – Meillä Kotona – blogit 3 vuotta ago. Vastaa Rakkaat muistot vievät kohti joulua – Meillä Kotona – blogit 18. Jouluhan on kaikin mahdollisin puolin muistojen.

Itse haastelen mukaan ainakin seuraavat blogit: Idis ja Interiööri, Muuttuva Kotini. Elämää yhden naisen ja neljän miehen kotona. Tänä vuonna ihanan Ilonan (klik) kanssa kuvailtiin takkatunnelmia meillä kotona. Kuvista tuli niin raikkaat ja keväiset.

Tuossa vielä tämän vuoden viimeisinä. En ole koskaan blogin puolella kertonut minun ja Martinan treenileiristä. Vietimme eilen Jaxin 2-vuotis synttäreitä meillä kotona Keravalla. Pitäisi jossakin välissä uudistaa blogin ulkonäkö, laittaa kamerat. Arkea minulle on sitten se, että meillä kotona lähinnä käydään syömässä, nukkumassa ja pesemässä pyykkiä.

Olen kyllä onnellinen siitä, että.