Maaperätutkimus tontin osto

Erityisesti jos alueella on ollut teollisuustoimintaa, tontin maaperä on. Ennen kuin entinen omistaja vapautuu velvoitteista, kannattaa oston. Omakotitalon tontin hankinta ei aina ole yksinkertaista. Olemme suunnittelemassa tontin ostoa. Paikalla on tehty jo maaperätutkimus, josta tontin myyjä sanoi puhelimessa lyhyesti seuraavaa: Painopakka pitää la.

Meillä naapurit eivät ole paaluttaneet, meillä maaperätutkimus kertoi että pitää paaluttaa 7 metriin, toinen naapuri oli ratkaissut asian niin että nostanut tonttia.

Omakotitontin varaus ja vuokrasopimus

Maaperätutkimus tontin osto

Neljä tärkeää askelta: maaperätutkimus, rakennuslupa, tien rakentaminen ja raivaaminen. Mitä asioita pitää huomioida omakotitalon rakentamisen. Tontin hankinta on asumismukavuuden. Edellisessä rakennusprojektissa ostimme tontin kaupungilta.

Jos maksatte itse maaperätutkimuksen, mutta ei sovellukaan, tai on ihan. Miten voisi arvioida minkälainen tontti on rakentaa esim. PÄKÄ: Jos ostotontin varaa kunnalta ja tekee maaperätutkimuksen jonka.

Maanrakennus on yllättävä menoerä rakentajalle

Maaperätutkimus tontin osto

Tontin osto – mitä kannattaa ottaa huomioon? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon tonttia. Omakotirakentaja, näillä vinkeillä säästät jopa tuhansia euroja. Tontin maaperä vaikuttaa talon perustustapaan. Se vaatii asemapiirroksen, jota meillä ei ennen tontin ostoa tietenkään ollut. Haluan korostaa, että pohjatutkimuksen tehnyt yritys ei tehnyt tässä. Selvitetään muun muassa maaperän.

Lisäksi tontin korkeussuhteet, pohjaveden korkeus, rakennuksen muoto ja rakenteet. Onko kenelläkään kokemusta yleiskaava-alueen tonttikaupasta? Haave oman talon rakentamisesta alkaa tontin hankinnalla. Tontilla kannattaa aina, jo ennen ostopäätöstä, tehdä pohjatutkimus. Se on selvä, että ensin on tontti ja sitten vasta talo. Tontin valinnassa on otettava huomioon ensin kaavamääräykset, jotka. Tontiksi ei kannata hyväksyä mitä tahansa maapalaa, sillä sinne rakennetaan koti vuosiksi – jopa. Maaperätutkimuksen raportti kertoo maaperän kantavuuden.

Tee maaperätutkimus ennen lopullista hankinta päätöstä. Tontin varausmaksu on 550 euroa, jota ei hyvitetä tontin kauppahinnassa ja.

4 tärkeää ensivaihetta tontin valmistelusta rakentajalle

Maaperätutkimus tontin osto

Tontilla voi omalla kustannuksellaan tehdä maaperätutkimuksia, kun. Kauppahinta määräytyy ostohetkellä voimassa olevien tonttihintojen. Tonttivaraus ei oikeuta toimenpiteisiin tai tarvikkeiden varastointiin tontilla. Varausaikana tontilla saa suorittaa maaperätutkimuksia. Ostaja vastaa rakennusten perustamistavasta ja maaperätutkimuksista. Oston tai vuokrauksen yhteydessä tulee lisäksi maksettavaksi tontin.

Tilavat tontit ja runsaat lähimetsät tuovat alueen rikkaan luonnon. Aloitimme tontin raivaamisen jo aikaisessa vaiheessa edellisenä syksynä. Päädyimme poistamaan tontilta lähes kaikki puut talopohjankin. Tonttikohtainen maaperätutkimus, jossa on mukana myös pintavaaitustiedot ja tiedot.

Liitteenä on tontista tehty maaperätutkimus, jossa on annettu.