Lyhyitä mietelauseita

Löydät lyhyet voimarunot ja voima-aforismit kelaamalla sivua alaspäin. Voit vapaasti jakaa voimarunoja ystävillesi ja asiakkaillesi kunhan et. Aika parantaa haavat, mutta ei auta unohtamaan. Aina siitä asti kun sanoin tahdon, on tapahtunut paljon sellaista, mitä en tahdo.

Lyhyt aika niiden kahden pitkän välillä, jolloin totuus vaikuttaa ihmisille ensin paradoksilta ja sitten itsestäänselvyydeltä. Aforismeja, viisauksia, sanontoja, sananlaskuja ja mietelauseita ihmiselon eri.

Paras kuulemasi aforismi?

Lyhyitä mietelauseita

Joku on joskus kysynyt, että miksi aforismien on oltava niin lyhyitä ja hänelle on. Aika on liian hidas heille jotka odottavat, liian nopea heille jotka pelkäävät, liian pitkä heille jotka surevat ja liian lyhyt heille jotka iloitsevat. Suurin osa ihmisistä on olemassa, mutta ei elä. Aforismi on lyhyessä muodossa sanottu ajatus, ja niitä on monenlaisia kuten lukijoitakin. Positiiviset mietelmät elämästä ja ihmisistä auttavat.

Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä, ja joilla on sisäinen hehku päällä, on paljon. Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita.

Lyhyesti sanomisen taidetta

Lyhyitä mietelauseita

Joskus on tosi mielenkiintoista kuulla mietelauseita eri kulttuureista, sillä. Elämä on liian lyhyt sen odotteluun, että maailma tulee sellaiseksi. Muumien mietelauseita voi käyttää onnittelukorteissa ja monet käyttävät niitä myös hääkutsuissa. Tässä ne siis tulevat: Muumien ihanimmat. Pitkässä ajanvirrassa ihmisen elämä on lyhyt.

Upeita englanninkielisiä seinätarroja! Sisustustarroista useita kokovaihtoehtoja. Sanoja seinälle, tekstiä juuri sinne minne haluat. Aibohphobia – palindromien pelko. Puoli vuotta on lyhyt aika maatumiseen.

Pystyn vastustamaan kaikkea muuta. Nuoriso-ongelman ainoa ratkaisu on vanheneminen. Opi toisten erehdyksistä, sillä elämä on niin lyhyt ettet ehdi tehdä kaikkia virheitä itse. En tiiä onko paras mut tuli mieleen tämä: – Ei pidä nakella toista kivillä kun itse istuu lasikopissa. Minä jään lukemaan, sillä elämä on lyhyt.

Carlos Ruiz Zafon – I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I. Hääkarkit, värssyt ja mietelauseet.

Piristystä harmaaseen syyspäivään – lue hauskat aforismit

Lyhyitä mietelauseita

Hääkaramellit tai joku muu pikkusyötävä tai -tavara on perinteisesti jaettu häävieraille muistoksi. Katso Eliittikumppanin listaamia ihanimpia mietelauseita rakkaudesta! Luen kovin mielelläni lyhyitä mietelmiä. Sananlaskut ovat lyhyitä, usein vertauskuvalliseen muotoon puettuja mietelauseita ja elämänohjeita, jotka leviävät suullisesti kansan keskuudessa. Erilaiset motivaatio – tai mietelauseet piristävät ja tsemppaavat kesken työpäivän, kun virta alkaa hiipua. Aforismit ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, joten ehkä ne sopivat juuri.

Tuoreita mietelauseita ovat viilanneet muun muassa Markku Envall kirjassaan. Mietelauseissa voi olla lyhyitä fraaseja. Kirja on pienehkö ja lyhyitä ajatelmia rytmittävät kuvat puhuttelevat kaune. Suomessa radiossa Päivän mietelauseena. Elämä lyhyt, taito pitkä, tilaisuus ohikiitävä, kokemus pettävä, päätös vaikea. Siitä muistuu lyhyt ja ytimekäs lausahdus mieleen: Olet jo perillä. Elämä on lyhyt, tieto pitkä, tilaisuus kiitävä, kokemus petollinen, päätöksenteko vaikea.

Missä rakastetaan lääketiedettä, siellä rakastetaan ihmistä.