Langan päättely kirjoneule

Kun neulot monella eri värillä, tai kun vaihdat uuteen väriin, voit yhdistää langanpään neuleeseen samalla kun. Videon puolessa välissä näytämme samaa tekniikkaa, mutta. Parasta näissä sukissa oli, että vihdoinkin opin kuinka tärkeää lankojen päättely jo neuloessa on. Muutamissa sukissa olen näin tehnytkin.

Kuinka kirjoneuletta neulotaan kahdella tai kolmella värillä, kirjoneule nurjalla ja lankajuoksujen sitominen.

Lankadominanssi – näin teet siistiä kirjoneuletta

Lupasin kirjoittaa lankojen päättelystä vähän asiaa, joten tässä tulee tiivistelmä siitä, miten mie päättelen langat. Langan sitominen: Pitkät yli 5 silmukan langanjuoksut kannattaa sitoa toisiinsa. Nurinpäin neulottaessa kirjoneuleen kiertävät langat eivät kiristä. Tämähän on äärimmäisen kätevä tapa sukkiinkin lankojen päättelyyn värivaihdoksen yhteydessä! Neuleen päättely tehdään parsinneulalla.

Vastaavaa käytän itse kirjoneuletta tehdessä.

Kahvikuppikuvioinen patalappu

Lanka: Novita 7 veljestä ja jotain satunnaisia jämäkeriä samaa vahvuutta. Kirjoneule on sileää neuletta, joka kuvioidaan. Mutta miten lanka päätellään niin ettei se purkaannu, ole ruma tai ikävän tuntuinen mytty? Tässä kannattaa kuitenkin olla tarkkana ettei lankojen kiepautus näy. Kiitos vinkeistä, inhoan päättelyä ja siksi teen enemmän pitsi- kuin. Tärkeintä kokonaisuuden kannalta kuitenkin on se, että langat eivät ole niin erilaisia, että. Tämä on nopeampi ja suurpiirteisempi tapa kuin neulalla päättely.

Neuleesta tulee tiukka, kun langat kiristävät joka suunnasta. Lankojen päättely on aivan mahdoton tehtävä, jos siis neule ikinä tulee valmiiksi. Posts about kirjoneule written by Shendas. Ja lankojen päättely on ärsyttävää. Tampereen Palveluinnovaatiokeskus -hankkeessa kanavoitiin Tampereen yliopiston palveluosaamista pirkanmaalaisten yritysten, julkisorganisaatioiden ja. Lisää yksi silmukka: poimi kahden silmukan välinen lanka puikolle ja neulo se kiertäen. Multi-coloured knitting = monivärinen kirjoneule.

Huvikumpu- kirjoneule villasukat Novita Nordic Wool ja Nalle.

Neulo ruutusukat maikin malliin

Kun työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi ja päättele hyvin. Monen langan kuljettelu ja lankojen päättely on nykyään historiaa. Lanka tekee raitaa ja vaikka kirjoneuletta samaan aikaan, esittelee Merja. Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi ja päättele hyvin.

Kirjassa aihetta käsitellään vain siitä näkökulmasta, kuinka lankoja voi. Kokeilin jo heti sitä langanpään päättelyä neuloessa ja vitsi, sehän. Tuskaista oli ainoastaan langanpäiden päättely, sillä niitä oli muutama. Lankadominanssi – näin teet siistiä kirjoneuletta. Hyvässä vireessä oleva Honka voitti miesten jalkapalloliigassa turkulaisen Interin vieraissa 3-2. Eli tarkoituksena olisi neuloa lapaset kirjoneuleena, ja kuvio on. Ohje: Oma malli kirjoneuleessa, ohjeen pohja lankamaailman. Vinkki kirjoneuleeseen: Pidä langat koko ajan eri puolilla itseäsi ja samassa järjestyksessä sormella.

Virkkaa lopuksi ripustuslenkki ja päättele langat. Neulonta eli neulominen on menetelmä, jolla langasta tehdään vaatteita ja asusteita eli. Lankavalmistaja Novita juhlistaa 90-vuotista taivaltaan julkaisemalla Kaikkien aikojen villasukat. Mallin on suunnitellut taidokkaista kirjoneule – ja palmikkosukistaan tunnettu taitaja Niina Laitinen. Eettisen lihansyönnin käsikirjan kirjoittaneen Sinimaaria Kankaan mielestä parempien valintojen tekeminen on jo melko helppoa. Jatka kirjoneuletta kaikilla 56 s:lla.

Kiristä aukko umpeen ja päättele langat.