Lääketieteen maisteri

Lääkäri on Suomessa vähintään lääketieteen lisensiaatin (lyh. lääket. lis. ja LL). Tarton yliopistojen lääketieteellisestä valmistunut on tutkinnoltaan maisteria. Olen usein ihmetellyt miksi ylemmän korkeakoulututkinnon nimi lääketieteellisissä tiedekunnissa on lääketieteen lisensiaatti. Oulun yliopiston lääketieteen tekniikan maisteriohjelmasta valmistuvat maisterit ja diplomi-insinöörit omaavat laaja-alaisen poikkitieteellisen osaamisen joka. Lääkärillä on lisensiaatin tutkinto, maisterilla maisterin, ja lisensiaatti on korkeampi kuin. Voit opiskella lääkäriksi lääketieteen tiedekunnissa Helsingin, Kuopion, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan perustutkintoja ovat lääketieteen lisensiaatti (LL), hammaslääketieteen lisensiaatti (HLL) ja filosofian maisteri. Ulkomailla opiskelevilla kliinisen vaiheen opiskelijoilla nousi loppuvuodesta kysymys, onko heillä oikeutta käyttää nimikettä ” lääketieteen.

Suorita lääketieteen tekniikan maisteriopinnot ja valmistu diplomi-insinööriksi tai terveystieteiden maisteriksi. Terveystieteiden maisterin tutkinto. Tampereen Kandidaattikoulutus Oy tarjoaa lääketieteen valmennuskursseja. Liikuntalääketieteen maisteriohjelma. Tampereen lääketieteen kandidaattiseuran valmennuskurssit pyrkivät. Ylempi korkeakoulututkinto eli maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinto on 120. Fysiikan maisteriohjelmassa erikoistutaan materiaalien tutkimukseen tai lääketieteellisen tekniikan fysiikkaan. Ohjelmasta valmistuneet maisterit työllistyvät.

Hammaslääketieteen ja lääketieteen lisensiaatin tutkinnossa ei suoriteta erikseen alempaa. Oikeustieteen maisteri, oikeustieteen kandidaatti, lainopin. Maisteri molekyylibiologian, lääketieteen biologia Lund University. Löydä kaikki tarvitsemasi tieto koulutusohjelmasta täältä! Yhteys opintotoimistoon yhdellä. Filosofian maisteri, lääketieteen ylioppilas Heini Belt. ENDOTEELISOLUJEN ERILAISTAMINEN INDUSOIDUISTA KANTASOLUISTA. Liikeaivokuoren toiminnan ja rakenteen arviointi navigoidulla aivostimulaatiolla.

THM, terveydenhuollon maisteri. Viialainen Matti Tapani, maakuntajohtaja, valtiotieteiden maisteri, Puumala. Rauhala Pekka Veli, yliopiston lehtori, dosentti, lääketieteen ja. Translationaalisen lääketieteen maisteriohjelmassa yhdistetään bio- ja. Transmed-koulutusohjelman vastaava. Ne yhdistävät tekniikan, biologian ja lääketieteen osa-alueita. Koulutusohjelmasta valmistuvien nimike on terveystieteiden maisteri.

LitM (myös liikuntat. maist.) liikuntatieteiden maisteri LitT (myös liikuntat. toht.) liikuntatieteiden tohtori lk. Opintopisteiden (aiemmin opintoviikkojen). Maatalous- ja metsätieteiden maisteri (MMM). Hae Helsingin Sanomien artikkeleita. Kodin ruokaympäristön ja päiväkoti- ikäisten. LK) medicine kandidat (med.kand., MK). Lääketieteen kandidaatti (LK)). Heikkilä, Jussi Kauppatieteiden maisteri.

Karhunen, Hannu Kauppatieteiden maisteri. Perkiömäki, Nelli lääketieteen kandidaatti.