Kukkapenkki vanhoista tiilistä

Kesäkelit ovat vihdoin saapuneet ja puutarha kutsuu! Vanhoista tiilistä tehty perennapenkki, tiilialue. Niiden määrää ihmetellessäni totesin, etteivät vanhat kukkapenkit enää riitä. Savupiipun purkamisesta jäi tiiliä ja osa niistä oli ehjiä.

Miten vanhoja tiiliä voi hyödyntää?

Tee näin 4 kätevää kukkapenkkiä

Kukkapenkki vanhoista tiilistä

Kun kiinnität tiilet maakosteaan betoniin, ne kestävät hyvin paikoillaan. Asennushiekkaan pitkittäin upotettu pylväs paitsi rajaa kohopenkkiä, myös pitelee mullan. Nurmikon leikkuu helpottuu, jos reunuksen eteen upotetaan tiiliä tai betonikiviä hiekka- tai kivituhkakerroksen päälle. Penkissä kukkivat karmiininpunaiset. Tiiliä saa yllättävän halvalla, jos niiden ei oleta olevan priimaa.

Vanhat tiilet sopivat puutarhan rajauksiin.

Rajaukset ja reunukset: 18 parasta kuvaa pinterestissä

Kukkapenkki vanhoista tiilistä

Vanhat kattotiilet antavat ilmettä kukkapenkille sen aaltoilevana reunuksena. Reunustus estää samalla kukkia leviämästä polulle. Pienet muurinpätkät ja kiveykset syntyvät näppärästi, kuten myös istutuslaatikot ja kukkapenkkien reunukset. Alkuun kukkapenkin reunuksen piti olla vain kahden tiilen korkuinen, mutta tiiliä oli enemmän ja kolme kerrosta näytti silmäämme paljon. Vanhoja tiiliä kukkapenkin reunalle.

Aurinkoiset syyspäivät ovat olleet omiaan pihahommiin. Mies sai pari viikkoa sitten pihasaunan kehikon. Olen vähän miettinyt vanhojen tiilien kaivamista nurmikon ja penkkien väliin, mutta kun niitä alueita ja. Minullakin on mietinnässä kukkapenkkien reunukset.

Lauantai jatkui kukkapenkin reunuksen teon parissa ja tiilien. Saimme myös tehtyä vanhoista lattialaudoista pienen kasvimaalavan, jonne. Ajattele sielusi silmin kaunis ja viimeisen päälle suunniteltu kukkapenkki, jonka. Takareunassa, kukkapenkin edustalla ovat hiekkaportaat, jotka on.

Kulmassa on jo valmiina pyöreä, vanhoista tiilistä tehty lattiakohta.

Puutarhakierrätystä: hirsihiekkalaatikko

Kukkapenkki vanhoista tiilistä

Niin, mulla olis mahdollisuus ottaa haluamani läjä vanhoja, siistejä ja ehjiä. Reunukset tein pihan perän kivikasasta löytyneistä vanhoista tiilistä ja halusin ne. Pari ihanaa tulppaania on kukkapenkkiä sulostuttamassa. Aika moni omakotitaloasuja miettii, että miten hyödyntää vanhat tiilet, joita on tullut nurkkiin jemmailtua. Niitä ei kannata missään nimessä. Tuunaa vanhat tiilet ja kiuaskivet puutarhataloiksi.

Innostuinkin maalaamaan niistä niistä talokiviä kukkapenkin reunukseksi. Hyvä ja halpa ratkaisu, jos haluaa siistiä kukkapenkin reunuksia ja. Itse raahailen aina luonnonkiviä tai vanhoja tiilejä reunukseksi. Tiilien halkaisu ja katkaisu onnistuu parhaiten kulmahiomakoneen kivilaikalla. Käyttämällä hyväksesi vanhoja esineitä puutarhasi ilmeen.

Kehittele renkaista kukkaruukkuja tai reunusta kukkapenkki renkaalla. Kokeile erilaisia tapoja ja kuvoita asettaa tiilit maahan ja muista, ettei kaiken tarvitse aina. Kanttaamalla huoliteltu reuna Nurmiheinällä on tapana hiipiä kukkapenkkiin. Vielä ei penkissä ole istutuksia, sillä tarkoitus on talven aikana miettiä. Tiilitalot sopivat mainiosti erilaisiin paikkoihin pihalla, parvekkeella tai sisätiloissa. Rakenna pieni kylä kukkapenkkiin tai terassille sekä asettele. Sitä ympäröivät vihreä nurmi ja suuret kukkapenkit, jotka mellakoivat – siististi maisemoidussa järjestyksessä tietenkin – koko. Paikoitellen vanhat tiilet olivat.

Olen pohtinut rakentaa vanhoista tiilistä pohjan avonaiselle terassille. Tiilimuskasta saa komiaa katetta kukkapenkkiin tai pensaiden alle.