Kettu junasukat

Junasukkien idea on sen varren ryppyneule, jonka ansiosta sukat pysyvät. Päättele työ, neulo ketulle kaveri ja ompele ketuille silmät ja nenät. Ja sitten kun Prismasta löytyi vielä täydellistä ketunväristä Nalle-lankaa, niin pitihän se pikkutytölle kettu -sukat tehdä. Taito Etelä-Pohjanmaa – Junasukkaohje.

Ystäväni voivoitteli, kun hänen pojalleen ei ole siunaantunut yhtään paria junasukkia. Asia piti heti korjata ja niin syntyi kaksi paria junasukkia.

Pin lisääjältä maria heikkinen taulussa käsityö

Kettu junasukat

Utajärveläinen Pirjo Huovisen, 35, kettusukat äänestettiin ET:n syksyn villasukkakilpailussa yleisön suosikeiksi. Katso sukkien ohjeet artikkelin. Kettulapaset ja sukat junavarrella noin 3 kk vanhalle vauvalle vauvan villasukat pitkät varret. Junasukkien ohje on helppo netistä löytää, vastasyntyneelle ei niinkään.

Yleensä ohjeet ovat noin 1-vuotiaalle. Kettukuviosta kunnia menee Ram sam saa -blogiin, ja erilaisia junasukka – ja – lapasversioita löytyy googlaamalla pilvin pimein. Joutuvat nyt siis odotella hetkisen käyttöönottoa. Eli nyt täytyy tehdä toiset sukat jotka sopisi jo jalkaan.

Images about #junasukat on instagram

Kettu junasukat

Ehkä kokeilen niitä kuuluisia junasukkia! Minä en ole sinulle kuin kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta. Lähipiiriin saapuu ja on saapunut jälleen vauvasatoa, joten yritin minäkin ensimmäistä kertaa paljonpuhuttuja junasukkia. Mutta jos sinä kesytät minut, niin me tarvitsemme toinen toisiamme.

Löysin Pinterestistä Kun äiti kelaa -blogin idean kettuteemaan tuunatuista junasukista. Kuvioksi sukkiin neuloin tietysti ketun. Nää alotin jo viime talvena ja nyt vasta sain tehtyä valmiiks, onneks näiden käyttäjä ei oo vielä syntynyt niin ei haittaa Jotkut työt. Pikku-Miähelle on ihan näinä päivinä, tai ainakin tässä toukokuun aikana, syntymässä pikkuinen serkku. Kettuja joku kaipaili ja ensimmäiseksi niitten kimppuun. Junasukka on mielestäni lapselle hyvin jalassa pysyvä malli. Niinpä ajattelin neuloa hänelle Kettu -sukat.

Junasukat keltaisenkirjavasta Nallesta. LukittuMikä eläin on piirretyissä yms vähänkuin kettu mutta mustavalkoinen? Täältä löysin itselleni junasukan mallin: eilen tein: junasukkien kasvatusta. Tein itsellenikin kettusukat, kun ne ovat niin suloisia, siis nuo ketut.

Muuttelin hieman toisen ketun poskea edellisestä postauksesta. Veikeät kettusukat neulotaan ohuesta Novita Venla –langasta.

Images about #junasukat tag on instagram

Kettu junasukat

Neulontamallit, Virkkaa Vauvalle.