Kateharso rulla

Suojaa kasvustoa hallalta, tuhohyönteisiltä, raekuuroilta ja linnuilta. Kateharsoa käytetään heti kylvön tai istutuksen jälkeen parantamaan viljelyksen kasvuolosuhteita. Kateharso suojaa kasveja ja avomaaviljelmiä tuholaishyönteisiltä ja kylmältä sekä pidentää kasvukautta. Pitkä kaistaleen muotoinen palanen on helppo levittää. Suojaa ikivihreitä ja talvenarkoja kasveja pakkaselta ja kuivattavalta kevätpaahteelta ja -tuulelta. TokGarden kateharso suojelee kasveja hallalta, kovalta sateelta ja tuhohyönteisiltä. Se nopeuttaa ja aikaistaa kasvua ja parantaa laatua.

Runsas valikoima Kateharsot ja -muovit -tuotteita edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Saat ilmaisen toimituksen myymälöihimme. Harso levitetään heti kylvön jälkeen tai myöhemmin kasvukaudella hallanvaaran uhatessa. Kukkivilta kasveilta harso on syytä poistaa kukinnan ajaksi, jotta. Edulliset hinnat, nopeat toimitukset!

Hallaharsoa kasvimaalle tai vaikka hääkoristeeksi. Myös isot rullakoot ammattikäyttöön! Rullassa 20m, pakkauksessa 10. Reicrop kateharso 19 g Reunavahvistettu. Suojaa marjapensaasi rastasverkoilla.

Meiltä löydät eri kokoisia verkkoja. Mistä ostit hallaharsoa ja mitä sait pulittaa rullasta? Mummo kertoikin että tätini häihin se harso oli ostettu ihan rullassa. Harso ja mullan pinnalta harson alle haihtuva kosteus suojaavat kasveja parin asteen pakkaselta. Jos pakkasta on enemmän, kevyttä harsoa voi laittaa kasvien.

Sieltä löytyy kahta tavaraa, halla- ja kateharsoa, joista kateharso on paljon halvempaa. UV-suojaus on mitoitettu kestämään jatkuvaa käyttöä ulkona. Teflon putkiteippi 19x15x0,2 rulla. Alfa romeo 147, Alfa romeo 156, Alfa romeo 159, Alfa romeo 164, Alfa romeo gt, Audi 80, Audi 100, Audi a2, Audi a3, Audi.

Kasvihuonekalvoa tuli ostettua ihan liikaa, jäi toinen rulla kokonaan. Kysytääs tyhmiä eli hallaharso ja kateharso onko noilla jotain eroa? Harso otettiin pois rikkakasvien torjunnan yhteydessä 28. Niiden ontot varret olivat sadonkorjuuhetkellä jo muuttuneet rus – keiksi keskeltä. Kasvivuorottelu auttaa kasvinsuojelussa. Hyvä vuorotteluväli on kolme tai neljä vuotta. Kasvinsuojelussa auttaa myös kateharso. Valkoinen verkko vadelman tukemiseen.

Silmäkoko 15x18cm Leveys 1,53m, rullassa 500m. Rullan pituus normaali 250 tai100m Myös asiakkaan haluamalla pituudella. Hinnat siältävät alv 23%Agritex kateharsot ovat tasalaatuisia. Ei muista mittään, kun 27 vuotta sitten oli ruista edellisen kerran.

Oisko rukiin oras vähän kuin kateharso, kun oraan alla on roskaheinää. Varhaisherneen kylvössä on suositeltavaa käyttää kateharsoa. Biobest-torjuntaeliöt Mansikka ja. Ravinnon on vastattava eläimen fysiologisia tarpeita.

Luonnonmukai- sessa tuotannossa.