Kaihdin ja markiisi lahti

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy on auringonsuojaus- ja kaihdinalan palveleva erikoisliike Lahden keskustassa. Kaikki alan tuotteet, suunnittelu, asennus ja huolto. Suunnittelu, mittaus, asennus ja huolto. Asiantuntijamme Hanna ja Heini palvelevat. Paikkakunnalta Lahti löytyy yrityksen toimipiste. Olemme suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu erilaisille aurinkosuoja-alan tuotteille, niin yksityisille kuin myös yritysasiakkaille. Vähän googlasin liikeitä ja viikolla kävin Niemisellä, Sälesuojassa sekä Kaihdin ja markiisissa. Kysyin tarjokset kaikista liikeistä, ja kallein.

Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Liikevaihto nousi 6,3 prosenttia. Oletko tämän yrityksen edustaja? Haluaisitko, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni ja kokemukset kuuluisivat myös täällä. Yritykselle KAIHDIN JA MARKIISI LAHTI OY löytyy seuraavat tiedot:: yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y-tunnus, käyntiosoite, postiosoite, puhelin. Toimiala: Retail trade, except of motor vehicles and motorcycles.

Kruunu- kaihtimet ovat erikoistuneet kaihtimiin ja markiiseihin. JÄLLEENMYYJÄT » Markiisien jälleenmyyjät » Etelä-Suomi. Kaihdinpalvelu Nieminen on täyden palvelun kaihdin – ja markiisialan erikoisliike Lahdessa. Laadukas ja monipuolinen tuotevalikoima vastaa vaativiinkin.

Myymme erilaisia aurinkosuojia Lahden keskustassa sijaitsevassa liikkeessämme. Henri Siitonen, Hanna Paasimaa ja liikkeen. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja. Followers, 45 Following, 22 Posts. Ratkaisut aurinkoiseen, nautinnolliseen elämään. Kaihtimet ja Markiisit laatua ja tyyliä arvostavalle. Kaihdin, puusälekaihdin- sekä parvekekaihdinvalmistaja. Sisusta parveke, terassi tai kotisi sisätilat kestävillä ja trendikkäillä Visor kaihtimilla.

Laadukkaat kaihtimet kaikkiin tarpeisiisi. Trendikaihdin on kaihdinliike, joka valmistaa itse kaikki tuotteensa yli 40 vuoden kokemuksella. Hämeen Kaihdin Oy on vanhin kaihdinalan yritys Kanta-Hämeessä. Nykyään edellä mainittujen lisäksi toimitamme markiiseja, verhotankoja, kiskoja.

Kaihtimia, markiiseja ja aurinkosuojausta. Pekka Tikkalahti Tmi tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikissa kaihdinasioissa. Toimitamme kaihtimet, markiisit. Yritys Lahden Kaihdin Ja Markiisi paikkakunnalla Hämeenk. Sälekaihtimet, Markiisit, Rulla- ja Parvekeverhot nopeasti ja edullisesti Verkkokaupastamme.

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla vaalien suomalaista osaamista. Oma tuotemerkkimme Sole on suunniteltu ja valmistettu.