Jokiklaani

Jokiklaani (engl. RiverClan) on kissoista koostuva ryhmä, joka elää suurimmaksi osakseen soisessa maastossa lähellä jokia, järviä ja virtoja. Nimi, Aloitti, Lopetti, Varapäälliköt. Lista kissoista, jotka kuuluvat tai ovat kuuluneet Jokiklaaniin. Reviirin halki kulkee suuri joki, joka johtaa järveen.

Joesta haarautuu myös pienempi. Pennut, Hopeavirta, Särkipentu(kuollut), Pajupentu(kuollut).

Väärätähden lupaus (soturikissat

Lojaalius, Jokiklaani, Tähtiklaani, Raetähti, oman klaanin. Jokiklaanilaiset ovat hyviä kalastajia ja rakastavat vettä. He myös pitävät kauniista asioista, ja heidän tiedetän keräävän kiviä, sulkia ja simpukoita. Aiheena oli lempiklaanin leiri, joten piirsin jokiklaanin leirin. Ite oon tähän aika tyytyväinen:3 Kaikki kuvan kissat ovat oikeasti jokiklaanilaisia, en ole. Images on instagram about Jokiklaani.

Images and videos in instagram about Jokiklaani.

#jokiklaani photos and videos on instagram

Jokiklaani

Images, videos and stories in instagram about jokiklaani. SubscribeSubscribedUnsubscribe 4. Jokiklaani Ainoastaan kuvat joihin on merkitty risuaidalla hakusanoja löytyvät haun kautta. Hänen leukansa napsahti kiinni ja hän harppoi saniaisten läpi kunnes oli aivan Varjoklaanin rajalla. Read Jokiklaani from the story Sysiturkin tarina by LionsStories with 11 reads. Päällikkö: Hopeatähti: Hopeanharmaa naaras. Aamutassu huusi varoituksen taisteluliikkeitä harjoitteleville Meritassulle ja Pähkinätassulle, jotka meinasivat. Instagram limits each post to 30 hashtags. Oli ilta ja aurinko hipoi jo horisonttia.

Varjot pidentyivät ja suurenivat. Hän kävi sanomassa kolmelle muulle. Photos and videos of jokiklaani on instagram. Kirjasta olisi kuitenkin tullut. Joki kuuluu silti Jokiklaanille, eikä.

Piirsin kuvat kirjasta Keskiyö! Noi oli aika nopeesti piirretty! Naaraan silmät laajenivat, mutta kun ensijärkytys oli valunut pois, kiukku otti sen paikan.

Explore the most popular instagram posts tagged #jokiklaani on

Jokiklaani

Elämme vanhoilla reviireillä, jotka sijaitsevat Kaksijalkalan lähellä olevassa metsässä. Pelissä on mukana kuusi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani. Jokiklaaniin on syntynyt kaksi tervettä pentua, Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani on hyvillään, eritoten rohkeiden ja luonnostaan lahjakkaiden pentujen. Taaskaan ei näy koko kuva mutta jokiklaanin varapäälliköt löytyy siitä. Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania – Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani – on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien.

Jokiklaani: Leoparditähti, Usvajalka, Sammalturkki, Perhonsiipi, Sasha (oikeesti erakko tosin) Varjoklaani: Ruosteturkki, Unikonvarsi. Rosotähti kysyi naaraalta ja katsoi tätä tutkien. Myrskyklaani ja Jokiklaani ovat lempiklaanejani, koska Myrskyklaanissa on Tulisydän, Hiekkamyrsky ja Valkomyrsky. Jokiklaani, koska tykään siitä jostain.

Jokiklaanin päällikkö sähisi kiukusta ja pörhisti turkkinsa.