Ilmastolaskuri

Haluatko laskea oman hiilijalanjälkesi? Alla olevien laskurien avulla se on mahdollista. Erilaisilla peleillä voit testata ilmastotietouttasi ja. Voit seurata omia, yrityksesi tai kunnan ilmastovaikutuksia laskureiden avulla. Ilmastodieetti on työkalu omien kasvihuonepäästöjesi. Kirkon ilmastolaskuri julkistettiin Kirkon ilmastoseminaarissa Helsingissä 7. Käyttäjiltä tulleen palautteen perusteella korjattu versio julkistettiin.

Työkalu on kehitetty ensisijaisesti toimistojen ja. Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen aikatauluhaku Reittiopas on saanut kylkeensä ilmastolaskurin. Jokaisen matkahaun yhteydessä. FINLAND: Ground source heat pump calorific value is around 2,0–3,0. Ilmastolaskurilla voi arvioida erilaisten. Calorific value used is average 2,5. Miksi kaikki tehdään niin vaikeaksi?

Tuohon pitää rekisteröityä (meiliosoite riittää). Pankki- ja vakuutussektori kunnostautui sähkön säästämisessä ja vihreän sähkön käytössä suomalaisten WWF Green Office -toimistojen vertailussa. Energian tuottaminen, tapahtui se sitten minkä menetelmän kautta tahansa – öljyn, kaasun, tuulen tai vaikkapa auringon – ei koskaan ole ilmaista. Hyödynnämme ilmastolaskuria aiheuttamiemme päästöjen mittaamiseen ja kompensoimme aiheuttamamme päästöt. Jäljelle jääneet päästöt olemme. See what people are saying and join the conversation.

TKK Dipolin, Suomen WWF sekä Motiva Oy ovat kehittäneet yhteistyönä ilmastolaskurin, jonka avulla voi laskea suunnilleen, kuinka suuren. Tarkastele omaa energiankulutustasi. Vertaile käyttämiesi tuotteiden ja palveluiden hiilijalanjälkiä. Matkahuollon lippuhintojen perusteella matkakilometrien hinnat jakautuvat matkan pituuden mukaan. Hiililaskuri auttaa kuluttajaa löytämään tehokkaita keinoja vähentää ilmastopäästöjä. Internetissä olevissa laskureissa on kuitenkin suuria eroja. Jos kyseessä on hifistelevä vegaani, niin ruokavaliosta syntyvät. Kokeile Finnairin päästölaskuria ja lue lisää tavoitteistamme vähentää lentokuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Yleisurheilun MM-kisoissa käytetään ilmastolaskuria, jolla voi arvioida energiankäytöstä ja muista toiminnoista syntyviä hiilidioksidipäästöjä. De är program som räknar ut ekologiska fotavtryck på ba-sen av värden. Hiilijalanjälkiä on arvioitu Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksessa (MTT ), jossa on kehitetty ilmastolaskuri kasvihuoneyritysten. Luovutko autosta vai paleletko vuoden ympäri? Kokeile CO2-laskuria, jossa oikeilla vastauksilla voit pelastaa maailman. Ilmastokysymys on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin koskaan.

Moni kuluttaja haluaisi tehdä ilmaston ja ympäristön kannalta vastuullisia ruokavalintoja. Lupaukseen kuuluu, että jakaa. Eiliseen postaukseen liittyen, tuossa yksi ilmastolaskuri, jolla voi laskea vuosittaiset hiilipäästönsä. Tein testin uudelleen ehkä reilun vuoden. Laskennassa käytettiin WWF:n ilmastolaskuria. Yhtä työntekijää kohden päästöjä syntyi. Kansalaiselle päästöjen vähentäminen on helpompaa, kun tietää miten päästöt syntyvät. Kunpa tuo ilmastolaskuri olisi hieman ketterämpi, niin erilaisten skenaarioiden kokeileminen olisi sujuvampaa.

Suomen ympäristökeskuksen kehittämä. Tulen myöhemmin kirjoittamaan.