Hierojakoulutus hinta

Kurssin hinta ja maksuaikataulut – Kuopio. Kurssimaksuun sisältyy opetus ja työpaidat. Päiväryhmän kurssimaksu koostuu. Suorita hierojakoulutus työn ohessa Lahden Hierojakoulussa Lahdessa ja hanki hierojan ammattitutkinto. Hieroja voi työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa mm.

Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä on järjestetty hierojakoulutusta jo vuodesta.

Opiskele urheiluhierojaksi

Hierojakoulutus hinta

Hinnat ovat niin edullisia, että porukkaa riittää teit hieronnan oikeastaan. Opinnot kestävät noin yhden vuoden näyttökokeiden ajankohdista riippuen. Koulutuksen laajuus on kokonaisuudessaan 40. Tule kuuntelemaan opintojemme sisällöstä opintoinfoomme ja anna ammattilaistemme suunnitella juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva hierojakoulutus. Hae Hierojakouluun klikkaamalla tästä.

Kustannukset koostuvat pakollisten tutkinnon osien. Tervetuloa oppimaan hierojakoulu otteeseen! Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta hierojakoulutusta ja vieläpä erinomaiseen hintaan!

Hieroja ja hierojakoulutus turku

Hierojakoulutus hinta

Näyttää joissain hinta lähentelevän. Ensinäkin aikuiskoulutuksen hierojakoulutus ei ole mikään parin kuukauden kurssi vaan kestää vuoden. Uudet hinnat oppilashierontapalveluille 9. Tarjolla asiantunteva, laadukas ja joustava hierojakoulutus keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella! Koulutus järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston kanssa.

OSAOn hierojakoulutus ja hierojapalvelut toimivat Oulun keskustassa osoitteessa Uusikatu 23. Hierojapalvelut tarjoaa edullista ja. Tutkinto tuottaa terveydenhuollon nimikesuojatun koulutetun hierojan kelpoisuuden. Koulutettu hieroja merkitään terveydenhuollon. Porvoon Hierojakoulu on hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta antava koulu Porvoon keskustassa.

Tarjoamme edullista ja laadukasta. Kaikissa kouluissa opintoihin kuuluu käytännön harjoittelua, joka muodostaa osan opiskelun hinnasta. Kuinka monta tuntia harjoittelua. Asiakaspalveluajat määräytyvät hierojakoulutuksen opetussuunnitelmien ja lukujärjestysten mukaan.

Aikoja ei valitettavasti ole saatavilla muina aikoina. Seuraavat koulutukset alkavat ja päättyvät: 16. Kauhajoen urheiluhierojakoulussa on annettu hierojakoulutusta. KUSTANNUKSET Hieronnan ammattitutkintokoulutuksen ja näyttöjen hinta on.

Tampereen urheiluhierojakoulu pt hierojakoulu – tampereen

Hierojakoulutus hinta

Hae hierojakoulutukseen ja ilmoita jo hakiessa mahdollinen kiinnostuksesi. Etelä-Pohjanmaan urheiluhierojakoulu tarjoaa monimuoto-opetusta hieronnan näyttötutkintoon tähtääville. Opiskelut sisältävät sekä klassista hieronnan. Kurssit ja hinta – Opiskele hierojaksi – Hierontakoulut. Hierojakoulutus on maksullinen koulutus, joten asiaa täytyi miettiä. Suosittu hierojakoulutus alkaa jälleen tammikuussa.

Enkelihoitajakurssi ( Hinta 190,00). Hinta on sama kuin ryhmäkurssilla.