Eura 2014 hankkeet

Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Omat taustalomakkeet hankkeen osatoteuttajille tai tuen siirronsaajille. Ohjelmassa pyritään kokonaan sähköiseen asiointiin ja hankehallintoon. Perusliittojen jäsenkunnilla ja kuntien.

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus on 8. EU- hankekoordinaattori, ohjelmapäällikkö).

Rahoitetut hankkeet 2014–2020

Hankkeen julkinen tiivistelmä (tavoitteet, toimenpiteet, tulokset). Moderni Hirsikaupunki – hankkeen tavoitteena on tutkia kaupunkimaiseen. Aika-strategian EAKR- hankkeissa EU:n ja valtion rahoitus kattaa. URA-yhteys työvoimapoliittisten ESR- hankkeiden. Todelliset kustannukset pääsääntöisesti vain hankkeissa. Hankkeen vastuullisena johtajana toimi Tay Porin yksikön sosiaalityön professori Timo Toikko.

Hankkeesta aiheutuvat, sen toteuttamiseksi tarpeelliset ja määrältään kohtuulliset. Varsinainen ESR-haku avataan 1.

Mika villa: euroopan sosiaalirahaston kansainvälisen yhteistyön

Hakijat voivat jättää varsinaiset hankehakemuksensa viimeistään 15. Hankehaun tavoitteena on rahoittaa hankkeet, jotka parhaiten toteuttavat. Jätevesineuvontaa Satakunnassa (JÄNES) – hankkeessa tarjotaan. Energiaviisaat kaupungit – hankkeen tavoitteena on nostaa osallistuvat kaupungit kansainvälisiksi. Uudenmaan liiton rahoittamat hankkeet 6-aika ja EAKR".

Rahoittaja Hämeen ELY-keskus: 1. Hankkeen ydinajatuksena on kehittää koulutuksen ulkopuolelle jääville nuorille ja aikuisille. ESR:n kansainvälisen yhteistyön hankehaku 10. Hankkeen nimi: Savilahden innovaatioalusta ó selvityshanke. Hankkeen kohderyhmiä ovat alle 30-vuotiaat nuoret ja yli 54- vuotiaat työttömät tai. Teknisen tuen hankkeet voivat olla myös ministeriön itse toteuttamia. Maakunnan yhteistyöryhmän sihteeristö puolsi hanketta kokouksessaan 23. Ratahanke Seinäjoki-Oulu: Kesän hankeuutiset » 16. Yksityisyydensuoja – Ohjeet – Lähetä.

Länsimetro Matinkylä–Kivenlahti- hanke. Hankkeen toimintaa suunnittelee ja arvioi yhdistyksen hallitus ja lisäksi. Puhelinpalvelussamme on ruuhkaa.

Valtioneuvoston asetus rakennerahastoista… 358

Assistentti tukee projektipäälliköitä hankkeiden talousasioissa ja vastaa talous- ja rahoittajan ohjeiden toteutumisen seurannasta. Eduksi katsotaan myös kokemus kansainvälisestä hanketoiminnasta. Sastamalan synnystä miljoonia erilaisiin hankkeisiin. Alueviesti on Etelä-Satakunnassa ja. Eiran kummitustalo herää henkiin – katso kuvat18. Helsinkiin – "Espoon kanssa hanke eteni ripeämmin". Vielä ehdit hakea: Ihan oikeesti – hanke aloittaa Imatralla, etsii ensin työntekijää, ja sitten nuoria jotka olisivat kiinnostuneita matalan kynnyksen yrittäjyydestä. Hanke nousi jälleen esille Suomen itsenäistyttyä ja järjestö perustettiin Hotelli Kämpissä.

Lisärahoituksella pysäytetään korjausvelan. Suomen Väliajat (WinSplits Online) Väliajat. PALVELUIKKUNA: siirry kartalle: omat tiedot ARKEOLOGISET HANKKEET. EU myöntää tukea suomalaisiin ympäristöhankkeisiin kahdesta.

Mäkipäällä on kovat näytöt", "Luoto on paras hakija hoitamaan tehtävää" – Perusturvapomon valinta jakaa Euran päättäjät kahteen leiriin, mutta vain yksi näkee.