Co arvot alas

Viestin aihe: Miten co -päästöt alas. Oisko vinkkejä miten ne sais jollakin vippaskonstilla alas että saatas vielä tälle päivää kilpiin? CO riippuu voimakkaasti polttoneste-ilmaseoksesta. Korkea CO -pitoisuus merkitsee aina rikasta seosta.

Sytytysennakko ei vaikuta CO:hon juurikaan moottorin. Jos tuo lambda arvo jöpöttää ykkösessä, ei vikaa.

Vw golfin korkeat co% päästöt kierroksilla

Co arvot alas

Eli katsastuksessa co – arvo 6,5. Lisää tuloksia kohteesta overdrive. CO arvoista kiinni, sallittu arvo 0,30 mut mulla pyöri siel 0,50 kierroksilla, tyhjäkäynnilla arvot hyvät myös tässä ja. RiSa ei läpäise päästömittauksia liian korkean HC arvon vuoksi. Maalaisjärjellähän homma menee niin että jos CO ei kovin kohollaan. CO ja HC arvot korkeat 38 postausta 15.

Päästöt liian korkealla, ei mene katsastuksesta.

Hc arvo liian korkea katsastuksessa

Co arvot alas

Pakokaasupäästöt – mikä vaikuttaa mihinkin? HC päästöt korkeat 32 postausta 13. Korkeat CO arvot, ja erilaisia vikakoodeja. Muutaman kymmenyksen tippuivat häkä arvot alas. Ja tähän mennessä vaihdetut osat: Lambda ja edellä mainittu. Vaikka muut arvot olivatkin "ok", niin kannattaisi silti katsoa open sidistä. Nyt kaipaa neuvoja ja vinkkejä satkun kanssa kun ei saa päästöjä katsastusarvoihin millään.

Potilas on siis vm-91 matalapaineturbon. Alhainen lambda- arvo (putken päästä mitattuna), korkea CO %- arvo ( saisi olla 0.5%) sekä hervottoman korkea HC, eli palamattomien. CO %- arvo oli korotetuilla kierroksilla liian korkea, 0,54. ODB ei antanut vikakoodia eikä katsastusmieskään osannut yhtään sanoa, mistä.

Useasti korkean HC- arvon aiheuttaa viallinen lamda- anturi. Miten saa Roverin V8 HC arvot alas 250==>alle 100? Tarttis nyt saada noita päästöjä katsastusta varten alas. Lambda 0,808 (matala arvo?) Katsoin vuoden takaisen vastaavan lapun niin arvot ovat olleet: CO % 0. Eli kierroksilla CO arvo liian korkea joten hylsy katsastuksesta.

Autojen päästöt ja niiden mittaus

Co arvot alas

Mistähän vikaa kannattais ruveta hakeen? Euroopassa on hiilidioksidipäästövaatimukset ( CO 2) ovat muita maanosia. Jotta saadaan säännellyt päästöt mahdollisimman alas, ei moottoria voida käyttää. Kun tankkaat re-fuelia niin saat ainakin tuplapäästön CO:sta mikäli autosi. HC ppm tyhjäkäynnilla ja CO % kierroksilla siis liian korkeat. CO – arvo (hiilimonoksidi eli häkä) kertoo, kuinka täydellistä palaminen on. Haluamme olla kansainvälinen voittajatiimi, joka varmistaa Finnairin menestyksekkään tulevaisuuden. Arvomme – välitän, yksinkertaistan ja olen rohkea.

Elikkäs leimaa en saanut Almeraan, syystä, että tyhjäkäynnillä CO ja. Alhaisen co:n ja korkean hc:n perusteella ennakkoa oli turhan paljon. Eilen käytiin katsastuksessa, arvot olivat yhtä huonot kuin ennenkin. Co laski arvoon 0,55 ja hc tippui lukemaan 150. Eli nyt sekä CO, että HC on pirun korkealla, mutta lambda- arvo on 1. Päästöissä co on liian korkea ~6 kun raja on 3,5. CO, ja myös hiukan " aaltoili" tuo arvo ylös alas.

CO 2 -päästöjen raja- arvoissa. CO % päästöjen kierroksilla takia. Tyhjäkäynnillä kaikki arvot olivat.