Ääneneristyslasi

Akustisesti onnistunut rakennus on miellyttävä, rauhallinen ja tehokas – vilkkaankin melun keskellä kuin keidas, jossa tietää olevansa kovilta ääniltä suojassa. Yleensä käytetään eristyslasia. Joustava hartsikerros eristää ääntä paremmin kuin perinteisillä menetelmillä valmistetut PVB-kalvolaminoidut ääneneristyslasit. Kimmelux Oy: Akusta- ääneneristyslasit tuotekuvaus RakennusFakta.

Siellä, missä tarvitaan henkilöturvaa tai omaisuudensuojaa, esimerkiksi kattolasit, lasikaiteet, porraslasit, lasiseinät, murronsuojalasit, ääneneristyslasit.

Äänieristettyjä lasi ikkunan

Tietoa lasituksesta ja lasien vaihtoehdoista: energialasi, auringonsuojalasi, ääneneristyslasi, huurtumaton lasi, turvalasi ja koristelasit. Lasilla voidaan vaimentaa ääntä monella eri tavalla. Lasin paksuntaminen parantaa ääneneristävyyttä, kuten myös elementti jossa on käytetty. Laminoitu turvalasi eristää aina jonkin verran ääntä, mutta sen tehoa.

Esimerkiksi rakennukset suurten teiden. Tilanjako-ovet,välitilanlasit,takan ja uunin eduslasit,kaidelasit ja laminoidutlasit.

Ikkunoiden ääneneristävyysominaisuudet ja niiden

Ääneneristyslasi

Sisustuspeilit,peililiukuovet,kokolasikaiteet,kokolasikaide,saunanlasiseinät,Dry. Itä-Helsingin Lasista saat myös erikoislasit moneen tarkoitukseen, kuten esimerkiksi erilaiset palonsuojalasit, suojalasit, röntgenlasit ja ääneneristyslasit. Urbaaniin kotiin avaruutta ja hiljaisuutta. Profinin Active on urbaaniin ympäristöön suunniteltu mallisto.

Syvän karmin ja puitteen ansiosta Activessa voidaan. Laminoitu ääneneristyslasi K Glass N energiansäästölasilla. SfB F32 Hoito- ja huoltokoodi TURVALASIT ÄÄNENERISTYSLASIT. Lisävarus- teena on saatavana ääneneristyslasi tai aurin- gonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko. Robax-tulenkestolasi, palonsuojalasit, murron ja ilkivallan suojalasit, röntgenlasit, ääneneristyslasit, lasiputket, paineenkestolasit, luodinsuojalasit. Yritys on erikoistunut rakennus-, eristys- ja palolasien valmistukseen.

Halutessasi ääneneristyslasi toimii myös lämmön eristyslasina. Valmistamme ja asennamme mittojen mukaiset lasit tarpeittesi mukaan. Ikkunan ääneneristysominaisuudet ovat erityisen merkittäviä kun asunto sijoittuu liikenne- tai lentomelualueelle. Jos melua halutaan oikeasti eristää tavallista paremmin, on käytettävä ääneneristyslasia.

Ikkunoiden lasitus vaihtoehdot

Ääneneristyslasi

Ilman kunnollista ääneneristyslasia on oikeastaan. Lisävarusteena on saatavana ääneneristyslasi tai auringonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko. Tiivi Elite -liukuovissa on kolminkertainen lämpölasielementti ja vakiona turvalasi. SGG Stadip Silence ääneneristyslasi. Lasi, Eristyslasi, Palonkestolasi, Tasolasi, Turvalasi, Äänieristyslasi, Designlasi, Ääneneristyslasi, Energiansäästölasi, Itsepuhdistuva lasi, Koristelasi, Etsattu. Kun auto-, juna- ja lentoliikenteen tai muiden melunlähteiden ääni on liian kova, on ääneneristyslasi ihanteellinen lasivalinta. Turvalasin tehtävänä on suojata mah- dollisilta vammoilta lasin rikkoutuessa. La- sit jaetaan kahteen ryhmään:.

Joillekin ystävät ääni eristetty lasi on vielä uusi asia, joten monet ihmiset kysyvät: äänen eristys lasi hyödyllinen? Eristyslaseissa on valikoimaa tulen ja ilkivallan kestosta luodinkestoon asti. Lähinnä tavallisen kuluttajan tarpeita on ääneneristyslasi. Myyntiaikojen ennakoidaan edelleen venyvän.

JT- ääneneristyslasi ei muuta lasin optisia tai valonläpäisyominai- suuksia. Käyttötarkoitus, Ikkunalasien ( ääneneristyslasit ) valmistus, kg. Sähkönjakelulaitteiden valmistus, huolto ja korjaus, kg. Eristyslasielementti rakentuu kahdesta tai kolmesta lasista, joiden välissä on välilista. K tarkoittaa kahta lasia ja 3K kolmea lasia. Auringonsuojalasit Palonkestolasit Turvalasit Katto- ja julkisivulasit. Energiaa säästävät ja viihtyisyyttä parantavat lasit.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy erilaisiin tarpeisiin soveltuvat lasituotteet.