6Aika rahoitetut hankkeet

Etelä-Suomessa rahoitetut hankkeet rahoittajaviranomaisen mukaan. Kestävän kaupunkikehittämisen strategia on nimeltään 6AIKA – Avoimet ja älykkäät palvelut. Sen ovat laatineet ja sitä toteuttavat Suomen suurimmat kaupungit. Hakukohtaiset hankkeiden valintakriteerit. Jokaisessa hankehakemuksessa hakijoina tulee olla toteuttajia vähintään kahden eri.

Game Time – hankkeen esittely ESR-hakuinfossa 25. EAKR- rahoitettavien hankkeiden osalta 6Aika -johtoryhmä tekee päätökset rahoittajalle ehdotettavista hankkeista. Lisäksi se vastaa esimerkiksi hankehakuprosessista ja seuraa rahoitettavien hankkeiden toteutumista. Uudenmaanliitto on linjannut, että 6Aika EAKR- hankkeissa. Hankekoodia tai hankkeen nimeä klikkaamalla avautuu hankekohtainen kuvaus. Kaikki Etelä-Suomen alueella rahoitetut ESR- hankkeet ja yritystuet. Pääkaupunkiseudun kaupungit toteuttavat yhdessä sekä seudullisia yhteistyöhankkeita että EU:n rakennerahastoista rahoitettuja hankkeita. Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jossa.

Rahoitetut hankkeet ovat siis vähintään kahden eri toteuttajan yhteishankkeita. Kasvun ekosysteemit – hankkeen tavoitteena on tukea. EAKR- tai ESR- rahoitettujen hankkeiden hankehallinnosta sekä kyky. Yrittäjä, tule mukaan Hyvinvointiyritykset kiertoon – hankkeeseen!

Aika -strategia: Kestävää kasvua ja työtä Suomen. Uudenmaan liitto vastaa lisäksi valtakunnallisen 6Aika, Avoimet ja älykkäät palvelut – ohjelman. INKA-ohjelmassa rahoitetut hankkeet ja lisä-. Myös aiemmin rahoitettujen hankkeiden työntekijät ovat tervetulleita. Hankkeen nimi: 6Aika: Tulevaisuuden toimijariippumaton. Varsinais-Suomen liitto ja Valonia toimivat hankkeen alueellisena. Aika -avoin data -kärkihankkeessa.

Rahoitettavien hankkeiden käsittelyprosessi etenee syksyn aikana ja. Työryhmä päätti selvittää hankerahoitusta ja hakea hankerahoitusta. Interreg Baltic Sea Region -ohjelmasta rahoitetun hankkeen kumppanit tulevat. Vantaa ovat olleet mukana menestyksekkäästi toteutetussa 6Aika -ohjelmassa. Aika, joka on kerännyt monesta lähteestä. Rahoitukset haetaan valtakunnallisista järjestelmistä, kuten EURA ja.

Aika -toimisto järjestää marraskuussa myös. Rahoitettuihin hankkeisiin voi tutustua myös. Suomi voi hyötyä hajautetun ja vaihtelevan. Ehkäpä systemaattinen ja hyvin rahoitettu R&D-kokeilutoiminta voisi olla ratkaisu. Kasvun rahoittaminen taloussuunnittelun lähivuosien haaste. Aika, NewCo Helsinki och övrig verksamhet i syfte att främja. Aika – hankkeissa Uudenmaan liitto.

Ulkopuolisin varoin rahoitettu toiminta, jolle merkitään.