Yläpohjan remontti

Se tarkoittaa yleensä vesikaton ja yläpohjan rakentamista uudelleen. Toisinaan voi kuitenkin riittää pienempikin remontti. Ostimme joulun kynnyksellä talon jossa kävi kuntotarkastaja, hän käski lisätä yläpohjan tuuletusta, eli ehdotti molempiin päätyihin reikien tekoa, että ilma. Tässä tarjouspyynnössä kysymme tarjouksia yläpohjan villaeristeiden vaihtoon.

Remontin aloituspäivä ei välttämättä ole 18. Katon, välikaton ja yläpohjan eristys parantaa talosi energiatehokkuutta sekä asumisviihtyvyyttä.

Riskirakenne kuntoon: käkikellokaton yläpohjan korjaus

Yläpohjan remontti

Meiltä saat eristykset ja lisäeristykset ammattitaidolla. Toimiiko tuuletus, entä eristys? Kuinka paksulti puhallusvillaa on sinun katossasi? Rakennuksen yläpohjan tuuletus pitää huolta sekä katon että talon rakenteiden kunnosta. Katso mitä kaikkea yläpohjan tuuletukseen liittyy. Eko-Expert palvelee monipuolisesti, niin ala- kuin yläpohjissa. Tarjoamme kaikki markkinoilla olevat.

Onko kenelläkään kokemusta yläpohjan kosteusvauriosta?

Isot energiaremontit eivät välttämättä maksa itseään takaisin

Yläpohjan remontti

Käsittääkseni yläpohjan korjaus on aika työläs ja kallis remontti. Luku vaihtelee talon yläpohjan eristystason mukaan. Entä pitääkö kaikki yläpohjan tummunut ja joskus kastunut puu vaihtaa vai voiko olla varma, ettei niistä pääse pöpöjä sisäilmaan, jos tuuletus. Muista parantaa samalla yläpohjan ilmanvaihtoa. Remontti lähti liikkeelle katon korjauksesta, joka alkoi pari viikkoa sitten. Koska kattoremontin alkaminen viivästyi näin pitkälle kevääseen, otimme riskin ja. Plus Kattopalveluilta saat kaikki kattosi eristystyöt.

Kattoremontti sinun tarpeittesi mukaan. Myyjä kertoo sinulle katon kuntokartoitusraportin. Yläpohjan kosteus- ja lahovauriot. Kuoppakankaan koulun yläpohjan kosteustekninen ongel- mien syiden. Hoidamme eristeen lisäyksen joko puhallusvillalla tai levyvillalla – tarpeen ja. Hengittävänä ja hyvin kosteutta siirtä- vänä Ekovilla-eriste sopii erinomaisesti lisäeristeeksi kaikkiin yläpohjiin. Jos katto on vuotanut, myös ylimmät hirret ja koko yläpohja on syytä tutkia huolella.

Vioittuneisiin kohtiin voidaan hankkia vanhat tai veistää. Kannattaa korjata remontin yhteydessä, sisäverhoilu joudutaan uusimaan. Pirkkalan yläkoulun ja lukion remontin jälkeisissä mittauksissa ei ole löytynyt.

Yläpohjan lisälämmöneristys

Yläpohjan remontti

Talon kunto tulisi ennen remontteja selvityttää ammattilaisella. Asiantuntijat suosittelevat yläpohjan mineraalivillaeristyskerroksen paksuudeksi vähintään 500. Liian vetoista taloa kannattaa ensiksi korjata tiivistämällä, mutta yläpohjan lisäeristys saattaa kannattaa myös kustannussyistä. Energiataloudellinen, hyvin eristetty talo on terveellinen ja turvallinen omistaa. Eniten lämpöä pyrkii karkaamaan yläpohjan läpi. Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Remontointi kannattaa juuri nyt, sillä kattotilillä nyt 3 kuukautta korotonta. Energiatehokkuuden parantaminen voi tulla eteen muun remontin tai.

Ilmojen viileneminen paljastaa myös yläpohjan kondenssiongelman. Tutustu Katto-Kaasisen tapaan tehdä remontti!