Virkattu ostoskassi

Kaunis virkattu verkkokassi syntyy kätevästi yhdestä lankakerästä tai -vyyhdistä. Voit tehdä isomman kassin ostoksia varten tai soman. Langanmenekki: Muskat (100% mers. puuvillaa) 100 gr nro 04, syreeni tai Vienna. Tarvikkeet: 100 g khakia ja sinistä, 50 g ruosteenruskeaa, punaista, syklaaminpunaista.

Uutar: Virkattu kesäkassi Crochet Purses, Crochet Handbags, Craft Bags, Love Crochet. Moppari on Suomen Langan valmistama, tiukkakierteinen puuvillanyöri, joka soveltuu oivallisesti virkkaukseen ja.

Virkattu kassi novita cotton mercerized

Virkattu ostoskassi

Novita Cotton Mercerized -langasta virkatun kesäkassin tasainen ja vahvistettu pohja lisää tilavuutta ja auttaa pitämään tavarat ojennuksessa. Valmiissa kassissa kulkeutuvat näppärästi uudet neuleprojektit. Mallivirkkaus: Pystyraidallinen kesäkassi: Virkkaa ks:ita ohjeen mukaan. Kun vaihdat väriä, katkaise aina edellisen krs:n langat ja virkkaa sitten. Esteri-ontelokudetta (100% polyesteri).

Tehtävien käsitöiden jonotuslistalla oli jo pitkään Super Self Pouching String Bag (pdf), virkattu verkkokassi, jonka saa sullottua kaksinkertaisen. Viininpunaisesta mopparista virkattu kassi, korkeus n.

Virkkaa raidallinen kesäkassi – 2 helppoa ohjetta!

Virkattu ostoskassi

Löysin uudenveroiset nyöristä punotut sangat. Virkattu oranssi pikkukukkaro, avainlenkki mukana, koko 7x7cm. Tarvikkeet: noin 250 g melko paksua luonnonvalkoista virk- kauslankaa, esimerkiksi Sääs- tökerä-lankaa, virkkuukoukku. Olen huono sanomaan: En kerro, en neuvo. Musta kassi on virkattu kiinteillä.

Kätevä kassi ruokaostoksille Tee itse kestokassi ruokaostoksille. Kangaskassi kestää paremmin kuin muovikassi eikä siitä synny yhtä paljon jätettä. VINTAGE retro boho hippi iso virkattu kassi laukku. OSTOSKASSI KANGASKASSI KIRJASTOKASSI muovipussinkaavalla teh. Marimekko, Logo kassi, punainen teksti, UUSI. Ostoskassi oli virkattu sukkahousuista.

Nyt taidan tietää ne sinun appivanhempasi, Sarkelat. Teen tämän, jos matonkudetta jää! Virkattu sydänlaukku kootaan erillisistä sydämistä ja sydämiä voi käyttää myös moneen muuhun. Posts about Virkatun verkkokassin ohje written by maijalinnea. Tosin kassi venähti 2,5 kilon melonin painosta pitkäksi pötköksi, mutta toimi ja.

Tarjoushinta 35,92 € Normaali hinta 44.

Käsintehdyt laukut ja pussukat

Virkattu ostoskassi

Virkkaa 94 kjs ja yhdistä renkaaksi piilosilmukalla. Virkkaa spiraalina eli sulkematta kerroksia, kunnes laukun korkeus on n. Käsin virkattu perinteinen verkkokassi. Taloudessamme ei ole kotieläimiä, eikä. Näistä saattaa tulla isoäidinneliöistä virkattu laukku. Todella nätti tuo kassi ja kori. Hasselpähkinä-tabletit virkkaus paperilanka.

Vaikka kannankin mukanani kankaista ostoskassia, on kotiin. Kuvan kori on aloitettu pohjasta ja virkattu kiinteillä silmukoilla koukulla nro. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta KASSI. Paloista virkattu kassi on tehty neljästä suikaleesta, jotka yhdistetään toisiinsa.

Kassi on virkattu pylväillä mustasta Isoveljestä, koukku oli kokoa 4,5. Lakukuviot on virkattu vähän pienemmällä koukulla lankoina 7 veljestä ja. Nyt valikoimistamme ihanat tanskalaiset Nature Zoon virkatut eläintuotteet. Osta Periaatteet- ostoskassi, valkoinen helposti Punaisen Ristin verkkokaupasta.