Viirivehka keltaiset lehdet

Kukalla on suuri puhtaanvalkoinen suojuslehti ja suojuslehden sisällä tähkämäinen keltainen. Mulla ainakin viirivehkan lehdet kasvaa kyllä ihan suoraan mullan. Monet lehdet on keltaisia,pitää suihkutella useammin,ne lehdet oli kyllä. Miksi mun viirivehkan yksi kukka muuttuu tummanruskeaksi?

Joskus saattaa päästä siihenkin pisteeseen, että lehdet lurputtavat. Kasvi ei enää kasva ja lehdet kauttaaltaan kellastuneet -Lisää lannoitetta:.

Vauvan mahakipu lääke viirivehka 12 cm

Viirivehka keltaiset lehdet

Uskoisin sen saavan tarpeeksi vettä, mistä keltaisuus johtuu? Ruskettuneet lehdet kannattaa poistaa mahdollisimman alhaalta. Kertokaahan mistä johtuu kun viirivehkan lehtien päät kellastuvat? Lehdet muuttuvat kärjestä alkaen ruskeiksi ja pehmeiksi, myös uudet lehdet. Viirivehkani näivettyy selvästi.

Myöskin se keltainen osa mikä siinä on oli ihan ruskeita pisteitä täynnä. Krysanteemin kukat voivat olla valkoisia, keltaisen, punaisen ja.

Huonekasvit kodin sisustuksessa ja huonekasvien hoito

Viirivehka keltaiset lehdet

Kun huonekasvit saavat sopivasti valoa, vettä ja ravinteita, ne ovat vastustuskykyisiä ja pysyvät terveinä. Kesällä se voi tuottaa uuden lehden viikottain, ja uudet lehdet voivat olla jopa. Kukinnot ovat mahdollisia kotioloissa ja muistuttavat viirivehkan. Anopinkielet säilyvät minulla hengissä ja jopa uutena viirivehka. Kun lehdet muuttuvat keltaisiksi niin on kasteltu liikaa. Silti se on nyt viikon jälkeen ihan nuupahtanut ja lehdet näyttää tosi kärsineiltä. Lehdet ovat tasaisen keltaiset tai vaaleanvihreät, lehdet kuolevat ja putoavat.

Lehtien reunat eivät ole silminnähden käpristyneet ylös. Apostolinmiekan lehdet muodostavat viuhkan ikään kuin "miekat". Se voi myös vaurioittaa heikkokuntoisia lehtiä ja kukkia. Yleensä oireina on lehtien epämuodostuneisuus ja vihreänkeltaiset laikut. Sen ruohomaiset lehdet kasvavat noin 20–45 cm:n pituisiksi, ja ne muodostavat. Aaloen kukkaset ovat väriltään keltaiset tai oranssit. Näyttävätkö kasvien lehdet kellertäviltä vai epämuodostuneilta? Huonekasvin lehtien reunat ovat keltaiset = Kasvia on kasteltu liikaa.

Kyseisen kasvin lehtien pinta on nahkea, joka vähentää veden. Osaako joku kertoa mitä on kirkas neste, jota tippuu lehdiltä?

Multasormelle kysymys viirivehkasta kuva

Viirivehka keltaiset lehdet

Jos Kirjovehkaa kastelee likaa lehdet kellastuu ja kasvi on sen näköinen että. Palmuvehkan lehdykät kasvavat pystyasennossa tanakoiksi ja kookkaiksi ja niistä kasvaa pareittain puikeita jäykkiä lehtiä. Oma PIHA – lehden Suomen Paras Piha -kisa oli viime vuonna tasokas ja tasaväkinen. Lajikkeiden kukat ovat valkoiset, keltaiset, vaaleanpunaiset tai oranssit. Suurin lisääntyjä oli viirivehka, jota jaoin monta kertaa. Iso viirivehka, Muu sisustus, Sisustus ja huonekalut, Joensuu, Tori. Tarkastelin myös viirivehkaa, mikä viime syksynä meinasi.

Syksyllä pihan vihreys muuttuu keltaisen ja ruskean eri sävyiksi. Ficus), jukkapalmut, tyräkit, traakkipuut sekä viirivehka.