Vesipumpun siemenvesi

VESIAUTOMAATTIEN JA VESIPUMPPUJEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. Käynnistä pumppu ja lisää siemenvettä, kunnes ilma on poistunut pumpusta ja. Eli tarttis apua vesipumpun kanssa. Olisiko pumpussa jokin läpi mistä saa myös pumpun täyteen siemenvettä?

Pumppua ei saa käyttää tyhjänä, sillä se on vesivoideltu, imupuolella pohjaventtiili.

Vesiautomaattien ja vesipumppujen asennus

Vesipumpun siemenvesi

Edellinen vesipumppu sai vedettyä putken täyteen pienellä v. Imuputken liittämisen jälkeen täytetään pumpun pesä siemenvedellä. Siemen vesi sisään pumppuun ja voila, hyvin pelaa. Vesipumppu (Mito Silver Team 100) nostaa veden joesta putkea pitkin jossa. Miten toimii kaivonpumppu, johon tarvitaan " siemenvettä ".

Vesipumpun toimintaperiaatteesta en millään löytänyt perusteellista selvitystä sen. Kiitos kun olette valinneet käyttöönne tämän vesipumpun.

Käyttöohje bruksanvisning painevesikeskus

Vesipumpun siemenvesi

Tässä näytetään, miten normaali sähkötoiminen vesipumppu toimii kesämökillä. Ihan tavallinen vesipumppu,32mm mustaa putkea imuletku. Ennen pumpun käynnistämistä pumppu ja imuputki pitää täyttää siemenvedellä, jotta pumppu voisi toimia. Täyttö siemenvedellä tapahtuu pumpun paineaukon tai täyttöreiän kautta. Jos näin on, niin silloinhan tuo vesipumppu pitää tietenkin ilmata ja. Jos takaisku vuotaisi tai olisi rikki, niin eikö kaadettu siemenvesi silloin.

Lauantaina ja sunnuntaina vietettiin useampi tunti vesipumpun äärellä. Pelkkä siemenveden lisääminen ei riittänyt. Polttomoottori vesipumppu on tarkoitettu puhtaan ja harmaan veden pumppaamiseen eri tarkoituksissa. Tarttes ostaa vesipumppu mökille millä nostettas vettä järvestä. Tämä estää jäätymisen sekä poistaa imuvaikeudet ja siemenveden tarpeen.

Tuloputki kaivetaan routarajan alapuolelle tai eristetään siten, ettei se jäädy. Tämä käyttöohjekirja sisältää HONDA- vesipumpun turvallisuus-, käyttö- ja huolto -ohjeet. Moottoria käynnis- tettäessä tarkistetaan, että sen pyörimissuunta on pumppuun merkityn nuolen mukainen. Täytä pumppupesä siemenvedellä ennen käynnistystä. Lisää siemenvesi (katso sivu 15).

Vesipumpun siemenvesi

Imuputkisto ja pumppu täytetään siemenvedellä, PUMPPUA EI MILLOIN-.

Vesiautomaatti ( vesipumppu, pumppuautomaatti, puutarhapumppu) on kätevä ratkaisu, joka pumppaa vettä tehokkaasti omakotitalolle, mökille tai viljelysten. Painetta Mako nostaa uutena hyvin, tarvitsee kuitenkin siemenvettä imuletkun.