Vesikasvit ruukussa

Vihersisustuksen uusi trendi: vesikasvit ja upeat maljakkoistutukset – tässä kauneimmat. Ruukussa kasvaa kääpiökeihäslehti. Yleensä kasvit istutetaan altaisiin ruukuissa tai erityisiin istutuskoreihin. Vesikasvit istutetaan veteen niin, että osa lehdistä jää vedenpintaan.

Ripottelin vielä joitakin kiviä kasvin ruukun ympärille tukemaan.

Akvavaattiset salamanterieläimet

Vesikasvit ruukussa

Lumpeet ja vesikasvit tulee myntiinToukokuun puolivälissä. Vesikasvit ja lumpeet lähetetään vain Manantaina ja Tiistaina Vesikasvit Kauniin ulkomuotonsa. Ruukun pohjalle laitettiin kaistale säkkikangasta ja kasvualustana käytettiin savista vesikasvien erikoismultaa. Istutusten pinnalle aseteltiin.

Inspiroidu ja hanki ideoita, vinkkejä ja neuvoja puutarhakasveista, kukista, ulos istutettavista kasveista ja kasvatuksesta. Olemme koonneet nämä tiedot yhteen. Läysin yhden liikkeen ikkunasta tosi makeen vesiputouksen.

Vesikasvit – kauneimmat lajikkeet ja hoitovinkit

Vesikasvit ruukussa

Rakenelma oli keraamisessa ruukussa ja muuten laavakiveä (tms) ja vesi solisi. Perinteinen ruukku vesiaiheena, mutta kiinnostavana lisänä vesikasvit altaassa! Kuva: Vesikasvit ruukussa – vesipisarat vesikasvi kasvin lehdet vihreä heijastus vedenpinta – Kuvapankki – Kuvatoimisto Vastavalo. Jos pidät kalat altaassa myös talvella, estä veden jäätyminen esimerkiksi suurilla styroksin palasilla.

Vesikasveja varten tarvitset saviruukkuja tai muovikoreja. Nyt minulla on ehkä toistakymmentä ruukkua joissa on muutamia lumpeen taimia. Tuntui siltä, että oilsi tarpeen laittaa vesikasveista erillinen keskustelu. Kasvatamme suurimman osan taimista isoissa ruukuissa. Käyttämämme kasvualustan hyvä rakenne ja pitkävaikutteiset ravinteet antavat.

Lumpeet ovat vesikasveja, joilla on vahva vedenalainen juurakko. Lumpeet tarvitsevat aurinkoisen kasvupaikan, paikallaan pysyvän veden ja voimakkaan. Kävin Ikeassa tänään ja huomasin siellä myytävien vesikasvien purkin. Mitä tavaraa näissä Ikean kasvien ruukussa oleva villantapainen on?

Viherkasvi tai muu huonekasvi toi kotiin ihanaa raikkautta ja luonnollista tunnelmaa. Tutustu valikoimamme viherkasveja ja huonekasveja!

Villa kotiranta: vesikasvi

Vesikasvit ruukussa

Tropican pottikasvit ovat perinteisiä ruukuissa kasvatettuja akvaariokasveja. Ruukuissa kasvatettujen vesikasvien valikoima on monipuolinen ja laaja, ja mekin. Ne eivät multaa tai ruukkua kaipaa, ja kosteuden ne keräävät pääasiassa. Myös vesikasvit ovat herättäneet viherpeukaloiden kiinnostuksen.

Somisteina voi käyttää vesikasveja, kiviä, juurakoita, ruukkuja, muoviesineitä.