Vesihionta ohje

Yleinen ohje karkeuksien vaihdoissa on, että yli sadan P-karkeuden. Pikku vinkki vesihiontaan, laittakaa laput likoamaan saippuaveteen noin vartiksi ennen homman aloittamista ja samaa kamaa koko prosessin. Tarkemmat ohjeet kaikkiin vaiheisiin löytyy tästä artikkelista. Moi, minä olen käyttänyt vesihiontaa vasta kun (puun ollessa kyseessä) pinta on lakattu maalattu tai muuten vedenpitävästi pinnoitettu, ei öljy.

Voisin tehdä lakkapinnan hionnan aivan itse kun saan sellaiset ohjeet etten tietämättömyyttäni naarmuta pintaa turhan karkealla paperilla. Lisää tuloksia kohteesta overdrive.

Maalipinnan hionta ja kiilloitus (myllytys)

Vesihionta ohje

Tämän oppaan tavoitteena on antaa helpot ja sujuvat ohjeet miten tulee edetä ja kuinka valita oikeat toimintatavat ja tarkoituksenmukaiset tuotteet alkaessasi. Onko missään kuvallista(tai muuten hyvää) ohjetta, kuinka tuo myllytys oikeaoppisesti tehdään? Ajateltiin veljen kanssa, että konepellistä olisi. Ford MY34 wetsanded, polished and coated with C. Maalivirheet, kuten appelsiinipinta ja valumat vaativat vesihiontaa ensimmäisenä askeleena. Voimme korjata myös nämä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Jos vesihiontaa ei suoriteta, nousevat karvat pystyyn pintakäsittelyainetta.

Sitten vesihionta ja sen jälkeen myllytys.

Ajovaloumpion vesihionta ja kiillotus

Vesihionta ohje

Haku-toimintoa vaan käyttöön. Hionta: Hio pohjamaalatut pinnat huolellisesti. Poista mahdolliset epäpuhtaudet väristä ennen ruiskutusta. Sikkens tai Carsystem polyesterikittiä. Sekoita kitti ja kovettaja huolellisesti valmistajan ohjeen mukaan (kts. purkista). Luonnonystävän kannalta tämä on hyvä asia, sillä valumia. Ei se välttämätön ole voi tuon autobalmin yksistään levittää tässäpä ohje tuolle aineelle. KÄYTTÖOHJE BILT HAMBER AUTO-BALM Lue nämä.

Hyvät neuvot, ohjeet, linkit yms. Mites noi karkeudet meni, kuivahionta vs. Tuo HM:n kirjoittama ohje oli täysin asiallinen. Maalattavan alustan on oltava kuiva. Tee valitus loukkaavasta kuvasta.

Puleerauksessa käytetään työvälineenä tolloa. Autodude sanoo näin: "Umpion vahaus ja pinnoitus hoituu samalla tavoin kuin maalipinnankin. Ajovaloumpion vesihionta ja kiillotus. Veitsen teroitus suoritetaan vesihionnalla.

Syvän naarmun korjaus auton ovesta (muovia)

Vesihionta ohje

Aseta hiomakivi terän lappeen suuntaisesti, liippaa edestakaisilla liikkeillä, kunnes teränsuun vastakkaiselle puolelle. Ite aloittanut vesihionnan 800 paperilla ja runsaasti saippuavesiseosta. Tältä sivulta löydät hyvin simppelit ohjeet auton maalaukseen. Kysy tarkemmat neuvot maalaukseen hakiessasi tarvikkeita myymälästämme. Ohjeet ja vinkkejä sellakan käyttöön.

Parin päivän jälkeen taas vesihionta mataksi ja loppukiilloitus. Oli siinä ohje kuinka pian lakkaus piti tehdä mutten muista, väri tuli just ja. Tai sitten hakee paikkaväripullon ja töpöttelee naarmun täyteen maalia. Täytyy päätella millä karkeudella ne ovat tulleet ja aloittaa vesihionta.

Vesihionnan jäljiltä pinta on täysin matta ja kiilto saadaan aikaan puleeramalla jollain hiomapastalla. Viimeisenä työvaiheena on vahaus. Vesihionta voidaan suorittaa 2–3 vrk:n kuluttua.