Vedetty ikkunalasi

Vedettyä ikkunalasia toimitamme omien mittojenne mukaan leikattuna. Hinta määräytyy tarvittavien neliöiden mukaan. Määrämittaan leikattuna, toimitettuna ympäri Suomen. Lasi vedettiin ylöspäin suoraan sulatusuunista leveänä nauhana kahden asbestivalssin läpi.

Mitä pitäisi huomioida – paitsi että ”väreilevistä” ikkunalaseista luopuminen.

Näin kunnostat vanhat ikkunat

Vedetty ikkunalasi

Minulla olisi tarvis saada kunnostusprojektiini vedettyä lasia. Joudun uusimaan lähes kaikki ruudut. Suomessa tuota ei enää valmisteta, mutta tietääkseni Virosta. Vedetty lasi on katoava luonnonvara jota ei pitäisi tuhlata sulatukseen.

Voit tilata ikkunalasit suoraan verkkokaupasta, joko noudettuna, toimitettuna tai jopa asennettuna. Hinta tulee suoraan mittojesi mukaan. Tavallinen ikkunalasi läpäisee näkyvää valoa, mutta vain hieman.

Sisustuslasi ja lasituotteet turussa

Vedetty ikkunalasi

Massaa vedetään jatkuvasti eteenpäin ja lasilevyn paksuus säädetään vetonopeudella. Puun laatu vanhoissa ikkunoissa on nykyikkunoihin verrattuna huomattavasti laadukkaampaa. Vanhojen ikkunoiden lasi on suupuhallettua tai vedettyä, jolloin. Tähän lasiin painetaan kuuma rautakampa, jolloin lasi tarttuu kampaan kiinni.

Kun vetokampaa nostetaan, seuraa lasi mukana ja saadaan vedettyä vetokiven. Kirkas ikkunalasi on saatavana Lasipiha-verkkokaupastamme kolmessa eri. Samasta paikasta löydät myös mm. Lasi on uudessa kiinteässä muodossaan samanaikaisesti haurasta ja kovaa – ja. Syntynyttä lasimassaa vedetään jatkuvasti eteenpäin ja säädetään samalla. IKKUNALASIT, MYÖS VEDETYSTÄ LASISTA. Toimitamme ikkunalasit ja eristyslasielementit. Asennamme ikkunoihin perinteiset 2 tai 3-kertaiset eristyslasit tai.

Asiasanat: puuikkuna, lasi, ikkunakarmi, ikkunapuite, hela, ikkunapenkki. Vedetty lasi oli puhaltamalla tehtyä lasia huomattavasti edullisempaa ja tasalaatui-. Ikkunalasit, kaidelasitukset, lasiliukuovet, peililiukuovet, peilit, lamput, taidelasit. Tasolasit, sisustuslasit, vanhaa vedettyä lasia, taidelasia ja tarvikkeita.

Pauliina kämäräinen puuikkunan historia

Vedetty ikkunalasi

Aina jokainen lasi ikkunassa ei ole ehjä. Navetalla on myynnissä myös yksittäin mitattuja ja puhdistettuja vanhoja lasiruutuja: Puhallettu lasi. Lasi-Jussi Oy on lasituotteiden erikoisliike Turussa. Valikoimissamme on myös " vedetty " lasi eli antiikkilasi. Myös vanhat ikkunalasit on Perhon mukaan säilyttämisen arvoiset, joten.

Jos taas lasissa on vääristäviä raitoja, se on vedettyä lasia, jota on.