Valtti color

Valtti Color kuullote sopii sekä hirsi- että lautapinnoille. Suojaa puuta säärasituksilta hidastamalla kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia. Hyvin imeytyvä väri, joka korostaa puun. Perinteinen, liuoteohenteinen puupintojen Valtti.

Valtti color kuullote lauta ja hirsipinnoille, 9L.

Антисептик tikkurila valtti color ec 9л матовый

Valtti color

Ulkomaalit ulkopintojen käsittelyyn. Säänkestävistä ja laadukkaista tuotteista koostuva valikoima. Tuotteistamme löytyy myös puunsuojia, pohjusteita ja öljyjä. Mikä olisi parasta,että saisi kunnollista jälkeä?

Olikohan virhevalinta tuo valttiextra,kun sen pinnassa on kuin lakka joka hirsiseinässä näyttää. Se myös parantaa pintamaalin tarttuvuutta sekä.

Tikkurila valtti color extra ec 0

Valtti color

Imeytyy puuhun ja suojaa puuta säärasituksilta. Super Color -väriin sävytetyllä kuullotteella on parempi auringonvalon kestävyys. Valitse Valtti Plus Kesto -kuullote, kun haluat parasta hirsitalosi pintaan. Suitable for exterior wood to protect the wood from UV, Moisture and Microbial Growth. Matowy impregnat nawierzchniowy. Półprzezroczysty impregnat zapewniający ochronę i dekorację drewna. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Ylläannettuja tietoja ei ole tarkoitettu tyhjentäviksi tai täydellisiksi tiedoiksi.

Základovanie Povrchy základujte čo najskôr s olejovou. Transparante beits voor toepassing buitenshuis. Biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Oil-based tintable translucent wood finish, which is absorbed into the wood and does not form a solid. Valtti Plus Kestoon on saavavilla myös Super Color -sävyt, jotka antavat kuullotteelle ennennäkemättömän pitkän huoltovälin ja syvät, kuultavat.

Käytä tuotetta sävytettynä Tikkurilan Valtti -värikartan mukaan.

Лессирующий антисептик tikkurila valtti color satin (валтти колор

Valtti color

Puisten ulkopintojen suojaukseen tarkoitettujen WOODEX kuullotteiden ja puuöljyjen värit. Klikkaa väriä nähdäksesi isomman mallikuvan. Taktiež vhodný na impregnované drevo a tepelne. S2: Förvaras oåtkomligt för barn. BS424: Sörj för god ventilation i lokaler där medlet används. BS502: Vid stänk i ögonen spola. Všechny informace o produktu Barva, lak na dřevo Tikkurila VALTTI COLOR EXTRA 0,9l venkovní silnovrstvá lazura, porovnání cen z internetových obchodů.

Valtti-puuöljyt ja Valtti Kaluste- ja terassiöljy Ruskea, Kelonharmaa ja Musta. Ulkovärisuunnittelupäivä lauantaina 16.